BAŞKAN GÜLTAK; “HALKIMIZIN İÇİNDE OLMAYA, SORUNLARINI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Akdeniz Belediye Başkanı, mahalle semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları dinledi

Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 13:41:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı, mahalle semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları dinledi

Mesudiye Mahallesi semt pazarını ziyaret eden Başkan Gültak, alışverişe çıkan vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla sohbet etti, taleplerini dinledi. Akdeniz’de 4 buçuk yıl geride bıraktıklarını belirten Başkan Gültak; “Göreve geldiğimiz ilk günden beri hep sokaklarda, halkımızın yanında olduk. Bundan sonra da halkın içinde olacağız. Çünkü biz, insanlarımızla birlikte olunca, onları dinleyip sorunlarını çözünce mutlu oluyoruz” dedi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli vatandaşların yanında olan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mesudiye Mahallesi’nde açılan semt pazarını gezdi, her yaştan vatandaşla sohbet edip isteklerini dinledi. Pazarcı esnafına bol ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Gültak, karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Başkan Gültak, etrafını saran vatandaşlarla tek tek sohbet etti, hal hatırlarını sorarak isteklerini dinledi, birlikte fotoğraf çekmek isteyen vatandaşları da kırmadı.

Alışveriş sonrası yorulan yaşlı bir kadın zabıta tarafından evine bırakıldı

Bir tatlıcının tezgâhına da geçen Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, alışverişe gelen vatandaşlara bir tepsi dolusu tatlıyı ikram etti. Alışverişten dönen ve isminin Ayşe olduğunu söyleyen yaşlı bir teyze ile de oturduğu bankta sohbet eden Başkan Gültak, yorulduğu için dinlenmek amacıyla banka oturan, aldığı meyve ve sebzeleri taşımakta güçlük çeken teyzenin evine bırakılması için Zabıta Müdürüne araç ayarlanması talimatını verdi.

Muhtar Kütük; “Vatandaşlarımız sorununu, Başkana birebir iletebiliyor”

Mahalleyi ve semt pazarını ziyareti nedeniyle Başkan Mustafa Gültak’a teşekkür eden Mesudiye Mahallesi Muhtarı Osman Kütük; “Başkanımızı mahallemizde görmekten çok mutlu olduk. Çünkü bu tür ziyaretler, hem vatandaşlarımızın belediye başkanını yakından görüp tanımaları, hem de talep, şikâyet veya sorunlarını başkanımıza birebir iletmeleri için bir fırsattır. Her zaman halkın içinde olan Başkanımız Gültak’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Gültak; “Makamda oturmadık, hep halkın arasında olduk”

Başkan Gültak ise “Seçildiğimiz günden beri hep sokaklardayız, kadın, erkek, genç yaşlı halkımızla hep yan yanayız. Esnaflarımızı da yalnız bırakmıyor, onları da ziyaret edip dinliyoruz. Akdeniz’de 4 buçuk yıllık görev süremiz geride kaldı. Makamda oturduğumuz günlerin sayısı çok az, genelde sokaktayız. Bir yandan yaptığımız işleri bürokratlarımızla birlikte takip ediyor, eksik olan yönlerini not alıp hızlıca düzelmesini sağlıyoruz. İlk günden beri halkımızın içinde olduk. Bundan sonra da halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz, insanlarımızla birlikte olunca, onları dinleyip sorunlarını da çözünce mutlu oluyoruz. Halkımızın mutluluğu da bizleri daha çok çalışmaya, hizmet vermeye teşvik ediyor” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.