Çani "Halk değişim istiyor"

Kentin lojistik sektöründeki önemli isimlerinden İsa Çani, kentin önemli yatırımcılarını biraraya getirdi . Çani " Mersin'in ve ülkenin önünün açılması için değişim şart." dedi.

Siyaset Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 14:12:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Kentin lojistik sektöründeki önemli isimlerinden İsa Çani, kentin önemli yatırımcılarını biraraya getirdi . Çani " Mersin'in ve ülkenin önünün açılması için değişim şart." dedi. 
 
CHP'den  milletvekili aday adayı olan,  lojistik sektörünün kentteki önemli isimlerinden iş ve siyaset insanı İsa Çani  yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi kentin kanaat önderlerini biraraya getirdi. CHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen'in de katıldığı yemekli organizasyonda 150'ye yakın STK temsilcisi ve büyük yatırımcı ile  bir araya geldi.
 
Organizasyonu düzenleyen İş İnsanı İsa Çani 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye için tarihi bir dönemeç olduğunu söyledi. Mersin'in ülke için çok önemli bir kent olduğunu ifade eden Çani " Ne varki Mersin bu merkezi hükümet döneminde istediğini elde edemedi. Mersin, bekleyen ve yarım kalmış yatırımlar şehri maalesef. Bu makus talihimizi yenmek zorundayız.Bugün bir araya geldiğimiz siz değerli iş ve toplum insanlarına yeni dönemde önemli sorumluluk düşüyor. 15 Mayıs sabahında bambaşka bir Mersin'e uyanmak istiyorsak, bu değişim talebine sırtımızı dönmemeliyiz."dedi 
 
Mersin'in Çukurova Havalimanı, Çeşmeli Taşucu otobanı, ana konteyner limanı, Metro gibi yatırımlarının kent için hayati bir önem taşıdığını söyleyen Çani, " Mersin bu kadar yatırımsızlığa rağmen Türkiye'nin en dinamik kentlerinden biri.   Bu dinamizmin ve enerjinin karşılığını maalesef alamıyoruz. Bu garip durumun içinden bir değişim yaşayarak çıkabiliriz. Bu nedenle sizlerin oylarını ve desteklerini bekliyoruz " şeklinde konuştu 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.