SOYDAN: “NARENCİYE ÜRÜNLERİ ‘BELVİT’ İLE TESİSE DÖNÜŞECEK”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Kentimizin değerli narenciye ürünlerini BELVİT meyve suyu haline getirip vatandaşlarımız ile buluşturulmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Siyaset Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 18:52:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Kentimizin değerli narenciye ürünlerini BELVİT meyve suyu haline getirip vatandaşlarımız ile buluşturulmasını sağlayacağız” diye konuştu.
 
Üretken belediyecilik ilkesi ile göreve geldiklerinde önemli projelere imza atacaklarını dile getiren Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, verimli topraklara sahip Mersin’in, narenciye ürünlerini değerlendirme noktasında tesis kuracaklarını söyledi. Adı vitaminden ilham alınan BELVİT ile çeşitli narenciye ürünlerinin meyve suyu haline getirilmesinin yanı sıra meyvelerin de kurutularak daha değerli hale getirilmesinin sağlanması planlanıyor.
 
“OKULLARDA ÇOCUKLARA MEYVE SUYU DAĞITACAĞIZ”
 
Serdar Soydan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mersin’de binlerce hektarlık tarım arazisinde üretim yapılıyor. Birçok ürünün üretim rekoltesinde üst sıralarda yer alıyoruz. Dolayısıyla toprağı bu kadar verimli olan bir coğrafyada üretken belediyecilik ilkemizle hareket etmemiz gerekiyordu. Biz de BELVİT ile bu ürünleri değerlendirip hem meyve suyu üretimi yapılmasını sağlayacağız hem de birçok meyveyi kurutarak daha değerli hal gelmesine katkı sunacağız. Ayrıca biz bu ürünlerin sofralarda yer almasının yanı sıra daha yenilikçi bir bakış açısıyla meyve sularını okullarda çocuklarımıza da dağıtacağız” dedi.
 
“MERSİN’E DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Soydan, “Vizyoner projeler ile kentimize değer katmaya devam edeceğiz. Biz, yapacaklarımızın her daim arkasındayız. En küçüğünden en büyüğüne bu kentte yaşayan tüm vatandaşlarımız için ayırmadan, ayrışmadan üretmeyi sürdüreceğiz. Çünkü bu değerler Mersinimizin vitrinidir. Bu anlamda kentimizi her alanda lider konuma getirmek durumundayız. Biz Cumhur İttifakı olarak sağlam projelerimiz ile geliyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.