BAŞKAN ARSLAN'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI!

ARBEL A.Ş Kurucu Başkanı ve Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Güncel Yayın: 29 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 29.10.2023 20:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ARBEL A.Ş Kurucu Başkanı ve Anadolu Aslanları  İş Adamları Derneği (ASKON) Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Arslan, Cumhuriyet'in en iyi yönetim biçimi olduğunu ifade ederek:" Bugün 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyet, bizi millet olarak bir arada tutan, toplumsal bütünlüğümüzü, dayanışmamızı sağlayan, eşitliği ve özgürlüğü oluşturan, milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin simgesi; bu cennet toprakların bölünemeyeceğinin ve ilelebet payidar kalacağının en büyük kanıtıdır. Cumhuriyet, Türk milletinin kaderinde yer almış, Türk milletinin istek ve karakterine uygun devlet şekli ve siyasi dönemin adıdır. Cumhuriyet’i korumak ve gelecek nesillere taşımak hepimizin görevidir. Ortak paydamız Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar korumak ve yaşatmaktır. Cumhuriyet Bayramı’mızın 100. yıl dönümünde, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, saygıyla, rahmetle anıyor; manevi huzurlarında kurdukları Cumhuriyet’e bütün gücümüzle sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Cumhuriyet’imizin 100. Yılı kutlu olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.