BAŞKAN YILMAZ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADI

“30 Ağustos Zaferi, Bağımsızlığımızın Ebedi Tescilidir”

Güncel Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 14:24:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

“30 Ağustos Zaferi, Bağımsızlığımızın Ebedi Tescilidir”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos zaferinin, milletimizin egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırışı olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’da eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti bağımsızlığına kavuşmuştur. Milletimiz bu zaferle birlikte hürriyetinden asla ödün vermeyeceğini ve sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya ispatlamıştır” dedi.

“YAŞASIN KUVAYİ MİLLİYE RUHU, YAŞASIN CUMHURİYET”

“Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan büyük zaferin yıl dönümünü kutlamanın gururu ve sevinci içerisindeyiz” diyen Başkan Yılmaz; “Birlik, beraberlik ve azimle elde edilen bu zaferin her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla doludur. 30 Ağustos Zaferi, bağımsızlığımızın ebedi tescilidir. Bu şanlı ecdadın torunları olarak, dün olduğu gibi bugün de milletçe birbirimize kenetleniyor, cumhuriyetimizi, istiklalimizi ve demokrasimizi tehdit edenlere karşı azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

TOROSLAR’DA ZAFER COŞKUSU YAŞANACAK

Toroslar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünü düzenleyeceği Karakucak Güreşleri ve Türkiye’nin sevilen sanatçıları Ece Mumay ve Ogün Sanlısoy’un vereceği konserlerle kutlayacak.

Kutlamalar; 30 Ağustos Çarşamba günü Gözne Mahallesi’ndeki Toroslar Belediyesi Güreş Alanında saat 14.00’da Karakucak Güreşleri ile başlayacak. Yıldızlar, Büyükler ve Minikler olmak üzere 3 kategoride yapılacak ve ödül töreni ile son bulacak güreş müsabakalarının ardından Mersinliler, Akbelen Mahallesi’nde bulanan Koray Aydın Stadı’nda iki büyük konserde buluşacak.

Saat 19.00’da Dj performansı ve saat 20.00’da Ece Mumay’ın konseriyle devam edecek olan program, saat 21.30’da sahne alacak Ogün Sanlısoy’un performansıyla son bulacak.

Büyük zaferin ruhuna yakışır bir kutlama yapacaklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerini Karakucak Güreşleri’ne ve konserlere davet etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.