TARSUS'TA TENİS TUTKUNLARI BÜYÜK MÜCADELEYE HAZIR

100. YIL CUMHURİYET KUPASI BAŞLADI

Güncel Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 07:36:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

100. YIL CUMHURİYET KUPASI BAŞLADI

Tarsus Belediyesi ve Tarsus Tenis Kulübü işbirliği ile düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası, büyük bir heyecanla başladı. 36 bin TL ödüllü turnuva, Tarsus, Mersin, Adana ve çevre illerden gelen yaklaşık 250 tenis sporcusunu bir araya getiriyor.

Turnuvanın ilk aşamasında sporcular, 29 Ekim'e kadar grup maçlarında raket sallayacaklar. Grup aşamasını başarıyla tamamlayanlar, eleme sistemiyle 29 Ekim'de oynanacak olan finallere yükselmek için ter dökecekler. Bu zorlu mücadele sonunda kazananlar büyük ödül töreninde ödüllerini alacaklar. 100. Yıl Cumhuriyet Kupası, bölgenin tenis yeteneklerini bir araya getirerek tenis tutkunları için unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Turnuva, sporun birleştirici gücünü ve rekabetin en yüksek seviyedeki heyecanını kutlamak için bir fırsat sunuyor.

Sporcular ve seyirciler, bu heyecan verici tenis mücadelesini izlemek ve dereceye giren oyuncuları desteklemek için 29 Ekim'e kadar Tarsus Tenis Kulübü'nde buluşacaklar. 100. Yıl Cumhuriyet Kupası, bölgedeki tenis tutkunları için unutulmaz anlar sunmaya devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.