BAŞKAN SEÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı.

Güncel Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 17:03:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı.
Mersin ve Türkiye’de alınan sonuçların oldukça güzel ve anlamlı olduğunu belirten Seçer, “Şimdi sıra Türkiye’yi yönetmeye geldi” dedi.
Ülkede insanların 22 yıldır farklı bir atmosfere sürüklendiğini ve konuşmaya korkar olduğunu belirten Seçer, “Artık o duvar yıkıldı. 31 Mart; Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biridir ve alınan sonuç itibariyle Türkiye’de siyasetin yönünü değiştiren bir seçim sonucudur” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı.
Başkan Seçer: “Çalışan kazanıyor”
CHP ailesi ile bayramlaşmada konuşan Başkan Seçer, çok duygulu olduğunu ifade ederek, özledikleri tablonun da bu olduğunu vurguladı. Başkan Seçer, “İnsanların böyle mutlu, huzurlu olması ve emeğinin karşılığını almış olması çok güzel. Bugün herkes mutluluktan, ülkesinin geleceği ile ilgili umudunun yeşermesinden ve sevincinden ağlıyor. Eğer bunlara her birimiz bir nokta kadar katkı sunduysak ne mutlu bize” diye konuşarak duygularını ifade etti. Hep birlikte çok zorluk ve badireler atlattıklarını dile getiren Seçer, “Hepsi geride kaldı. Şu ortaya çıktı ki; çalışan kazanıyor. Deneyimli insanlar olarak, çalışanın sadece siyasette değil, hayatın her alanında kazandığını biliyoruz. Samimiyetin ve insanlara riyakâr olmadan gerçek sevgiyi göstermenin ne olduğunu bilen insanlarız” dedi.
“Artık o duvar yıkıldı”
Ülkede insanların 22 yıldır farklı bir atmosfere sürüklendiğini, insanların konuşmaya korkar olduğunu belirten Seçer, “İnsanlar ezildi, insanlara tepeden bakıldı ve insanlar kimliğiyle, siyasi görüşüyle, ekonomik durumuyla küçük görüldüler. Artık o duvar yıkıldı. 31 Mart; Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biridir ve alınan sonuç itibariyle Türkiye’de siyasetin yönünü değiştiren bir seçim sonucudur. Bu değerlendirmeyi seçim öncesinde birkaç kez yaptık; ‘Eğer ki iyi bir sonuç elde edilirse Türkiye’de tekrar umutlar yeşerecek, Türkiye siyaseti farklı bir yola gidecek. Artık iktidar olamayız korkusu, endişesi tuz buz olacak, ortadan kalkacak. Gelecek seçimlerde CHP’liler olarak şimdiden iktidar şarkıları söylemenin yolunu açacak.’ dedik. Elinize emeğinize sağlık, şimdi bunu yakaladık” diye konuştu ve emek eden tüm partililere teşekkür etti.
“Mersin ve Türkiye için sonuç şahane”
Mersin ve Türkiye’de alınan sonuçların oldukça güzel ve anlamlı olduğunu sözlerine ekleyen Seçer, “Kendimizle ne kadar övünç duysak azdır. Mersin için sonuç şahane ama Türkiye için daha bir şahane. Üzerimizdeki yük kalktı. İnsanların yüzü gülüyor, çifte bayram yaşıyorlar. Halk gülüyor” dedi. Seçer, sokağa çıktığı zaman insanlarda gördüğü mutluluğun kendisini de son derece mutlu ettiğini sözlerine ekledi.
“CHP olarak Meclis seçimlerinde duvarları kırdık; tuz, buz ettik”
“Şimdi sıra Türkiye’yi yönetmeye geldi” diyerek konuşmasını sürdüren Seçer, Türkiye genelinde yeni kazanılan büyükşehir belediyeleri ve ilçe belediyeleriyle daha da güçlendiklerini belirterek, “Yerel iktidarımızı daha da tahkim ettik ve zenginleştirdik” diye konuştu. Seçer, Mersin’de alınan rekor oyun oldukça anlamlı olduğuna vurgu yaparak, “Muazzam bir netice alındı. Türkiye’nin en anlamlı sonucu aslında Mersin’dir. Mersin heterojen bir demografiye sahiptir. Burada bütün partiler, etnik, mezhepsel çeşitlilik vardır. Siyasi çizginin en sağı da en solu da merkezi de vardır. Siz burada rakiplerinize büyük fark attınız. Her 10 seçmenin 6’sının oyunu aldınız. CHP olarak Meclis seçimlerinde duvarları kırdınız. Tuz buz ettiniz. Her 2 kişiden 1’inin oyunu aldınız. Bunlar çok değerlidir” ifadelerini kullandı.
“Birliğin, beraberliğin elinden hiçbir şey kurtulmaz”
Seçer, birçok ilçenin artık sağ görüşlü partilerin kalesi olmaktan çıktığını ifade ederek, yeni bir sürecin başladığını belirtti. Daha çok çalışacaklarını ve başarının üstüne yeni başarılar ekleyeceklerini de söyleyen Seçer, yeni kazanılan ilçe belediyelerinin geçiş süreçlerini sıkıntısız atlatılması için toplantılar yaptıklarını belirtti. Seçer, “Vatandaş bizden hizmet bekliyor. Hemen örgütleneceğiz, yönetiminizi teşkil edeceksiniz, hizmetlere başlayacaksınız. Vahap Başkanınız da daima yanınızda olacak. Birliğin, beraberliğin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Sonuç başarı olur. Herkes rahat olsun. Herkesten istediğim şu; partimize ve partililerimize sahip çıkalım. Bayramınız kutlu olsun, hepinizi seviyorum” dedi. 
Ömür: “Sayın Vahap Seçer’in hizmetlerinin payı büyük”
Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, seçimlerde Mersin Büyükşehir’de, ilçelerde ve Türkiye’de alınan zaferin çok önemli olduğunu vurguladı. Adayların uyum içerisinde, vatandaşlarla iç içe çalıştıklarını kaydeden Ömür, Seçer’in hizmetlerinin alınan sonuçta önemli olduğuna değinerek, “Hem Mersin’de hem Türkiye’de CHP’li belediyelerimiz hizmetleriyle vatandaşa dokundu. Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in toplumun her kesimine, memleketin her yerine dokunan hizmetlerinin başarıda büyük payı var” dedi.
Kış: “Bugün çifte bayram yaşıyoruz”
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, bu bayramın CHP için ve CHP’yi, ilkelerini ve kadrolarını umut olarak gören milyonlarca yurttaş için daha bir anlamlı ve güzel olduğundan söz ederek, “Bugün çifte bayram yaşıyoruz ve bu da çok anlamlı. Bu da her birinizin emeğiyle, inancıyla,  birlik ve beraberlik çağrısıyla oldu” dedi. Yerelde iktidar olduklarının altını çizen Kış, “Bizim asıl işimiz şimdi başlıyor. Yereldeki iktidarı genel iktidara taşımak için hep birlikte mücadele verelim, çalışalım ve bu çalışmayı, bu azmi hiçbir zaman da bırakmayalım” diye konuşarak bayramın huzur, mutluluk, birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulundu.
CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, seçim sonuçlarında Başkan Seçer’in Mersin’in her noktasına hizmet yapmasının payının çok büyük olduğunu söyleyerek, “Biz de bu çalışmalardan ötürü kendisini bütün gücümüzle destekliyor, partili olmayanların oyunu alabilecek kadar yüksek zekâya sahip olan CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’nı saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Kırılmaz: “Bu başarının mimarı Sayın Vahap Seçer”
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, seçimlerde elde edilen başarıya sadece Mersin özelinde bakmamak gerektiğini ifade ederek, “Türkiye’nin her yerinden Mersin’e bakıldığı zaman işte bu altın başarının mimarı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ve ilçe belediye başkan adaylarımızı şimdi coşkuyla alkışlamamız lazım” diye konuştu. Vatandaşların hizmete oy verdiğini sözlerine ekleyen Kırılmaz, “Daha çok çalışacağız, daha çok başaracağız” dedi.
Tuncer: “Türkiye ve Mersin 31 Mart’ta bize bayramı yaşattı ve devamı gelecek”
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ise “Türkiye ve Mersin 31 Mart’ta bize bayramı yaşattı ve bu bayramın devamı gelecek. Türkiye ve Mersin en büyük gücün, tek gerçeğin CHP olduğunu ispatladı. Büyükşehirde Vahap Başkanımız olduğu sürece tüm partiler toplansa da artık bir şeyin değişmeyeceğini anladı. İlçe belediyelerimiz de bunu anladı” dedi.
Konuşmaların ardından Seçer, partililerle bayramlaştı.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.