Öz: “Kadınların büyük desteği ve dualarıyla geliyoruz”

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen iki ayrı toplantıda kadınlarla bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 08:54:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen iki ayrı toplantıda kadınlarla bir araya geldi. Toroslar’da kadınların büyük desteğini alan Öz, “Kadınların büyük desteği ve dualarıyla gümbür gümbür geliyoruz. Toroslar’da rekor oyla seçilerek bugüne kadar yapılmayan hizmetleri gerçekleştireceğiz. Bunu da en büyük destekçimiz olan kadınlarla birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdi. Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Öz, ilk olarak Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Kadınız Varız Bizde Varız’ etkinliğine katıldı. Etkinlikte Öz’e, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da eşlik etti. Öz daha sonra ilçede bulunan bir düğün salonunda ‘Birlik ve Beraberlik Günü’ etkinliğinde yine kadınlarla bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu etkinliklerde Başkan adayı Öz, çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.
 
“AYRIŞMADAN, AYRIŞTIRMADAN, CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”
 
Kadınlar buluşmasında konuşan Öz, “Saha çalışmalarımızda en büyük desteği kadınlardan görüyorum. İnanın bu durum beni çok duygulandırıyor. Doktorluk mesleğimden dolayı sadece ilçemizde değil, Mersin’de dokunmadığım kalp, fethetmediğim gönül kalmadı. Burada da her görüşten siyasi görüşü olan analarımızı, ablalarımızı, bacılarımızı görüyorum. Bizleri bu süreçte yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlere buradan bir söz vermek istiyorum. Seçildiğim takdirde ayrışmadan, ayrıştırmadan, canla başla çalışacağız. Sizlerin büyük desteği ve dualarıyla birlikte Toroslar’da rekor oy alarak Toroslar’da bugüne kadar yapılmamış hizmetleri gerçekleştireceğiz. Bunu da en büyük destekçimiz olan sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
 
“SANDIKLARI PATLATACAĞIZ VE CUMHUR İTTİFAKI’NI MERSİN’DE İKTİDAR YAPACAĞIZ”
 
Gerçekleştirdiği her ziyarette kadınlara yönelik önemli projeleri olduğunu vurgulayan Öz, yaptığı konuşmanın devamında, “Toroslar’ın geleceği için 5 ana başlık altında 33 projemizi daha önce kamuoyuna duyurmuştuk. Bu projeler arasında kadınlar ve kızlarımız için çok önemli projelerimiz mevcut. Allah’ın izniyle gece demeden, gündüz demeden, yorulmadan, yılmadan hep birlikte çalışarak sandıkları patlatacağız ve sadece Toroslar’da değil, Cumhur İttifakı’nı Mersin’de iktidar yapacağız. Buradaki coşkulu kalabalık, gözlerinizdeki parıltı, yüzünüzdeki inanca ve verilen sözlere bakıldığı zaman, 31 Mart’ın sonucu şimdiden ilan ediliyor. İnşallah Cumhur İttifakı mührünü hem Toroslar’a hem de Mersin’e vuracağız” diye konuştu.
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Demirtaş, Güneykent, Çağdaşkent, Osmaniye, Hüseyin Okan Merzeci ve Turgut Türkalp mahallelerinde açık hava toplantılarına katıldı. Burada da vatandaşa hitap eden Öz, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için Cumhur İttifakı’na destek istedi. 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.