TOROSLAR’DA SERDAR SOYDAN RÜZGARI ESTİ

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Birliğin gücü ile emin adımlarla ilerliyoruz. 31 Mart’ta ilçe belediyeleri, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin destekleri ile Mersin çağ atlayacak” dedi.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 18:50:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Birliğin gücü ile emin adımlarla ilerliyoruz. 31 Mart’ta ilçe belediyeleri, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin destekleri ile Mersin çağ atlayacak” dedi.
 
Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kenti adım adım ziyaret etmeye, vatandaşların şikayet, talep ve önerileri için çözüm üretmeye devam ediyor. Toroslar ilçesi Yusuf Kılıç Mahallesi’ndeki açık hava toplantısında büyük bir coşku ile karşılanan Soydan’a Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Celal Gül, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.
 
“SİZLER KARARINIZI VERMİŞSİNİZ”
 
Burada yaptığı konuşmada sözleri destek tezahüratlarıyla sık sık kesilen Soydan, “Sizler kararınızı vermişsiniz; Cumhur İttifakı demişsiniz. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu. Seçimden galip ayrılacaklarını, buna inandıkları için de yılmadan yorulmadan çalıştıklarını ifade eden Serdar Soydan, “Gece uyumadan gündüz yorulmadan hep yollardayız; çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı’nın zaferi ile Toroslar’da yükselen o bayrağı indirmeyeceğiz. Ali Öz Başkanımla istikrara devam deyip üretken belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz” dedi.
 
“AMACIMIZ MERSİN’İN MUTLULUĞUDUR”
 
Soydan, “31 Mart’ta herkesle mücadele edecek gücümüz var. Bize güç veren sizlersiniz. Her birinizden güç buluyoruz. Ben inanıyorum ki bu azim ve kararlılıkla seçim zaferine ulaşacağız. Biz Cumhur İttifakı olarak önce ülkem ve milletim sonra partim ve biz anlayışı ile ilerliyoruz. Hiç kimseden bir menfaatimiz yok. Amacımız Toroslarımız, Mersinimiz ve ülkemizin mutluluğudur. Biz sizler gibi vatan, millet sevdalısı hemşerilerimiz ile yol yürüyoruz” diye konuştu.
 
“UYUM, BİRLİĞİN GÜCÜ İLE GERÇEKLEŞİR”
 
Serdar Soydan, “Her gittiğimiz yerde ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesinin uyumunun öneminden söz ediyoruz. Bu uyum birliğin gücü ile gerçekleşir. Buna merkezi hükümetin yetkisini de ekliyoruz. İlçe belediyelerimizin yetkisi de bütçesi de sınırlıdır. Belediye başkanlarımız güçleri nispetinde bu zamana kadar hizmet etmeye çalıştılar. Ancak maalesef büyükşehir ayağımız eksik olduğundan dolayı hizmetleri verimli alamadık. Biz işte bu dönem, Torosların, Mersin’in gelişmesi açısından ilçe belediyeleri, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin destekleri ile kentimizin çağ atlayacağını ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“9 MART’TA PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ”
 
Soydan sözlerini şöyle noktaladı: “Bu şehir, çocuklarımızın, bizlerin yaşayacağı, dünyada parmakla gösterilen bir şehir haline gelecek. Mersin, yaşanılabilir kentler arasında üst sıralara yerleşecek. Biz de Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 projemizi 9 Mart’ta bir araya gelip Mersinli hemşerilerimizle paylaşacağız ve bunları size net bir şekilde ifade edeceğiz. Biz ayırmadan ayrıştırmadan yöneteceğiz. Sizler de bizlere bu konuda inandınız; güvendiniz. Bunun karşılığını Cumhur İttifakına olan ilgi ve alakadan anlıyoruz. Anamur’dan Tarsus’a tüm kentte ittifakımızın zaferini birlikte yaşayacağız. Bundan şüpheniz olmasın.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.