BAŞKAN YILMAZ, GEZENDELİ HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Gülnar Gezende Mahallesi Bardat Yaylası, Bardat Pazarı Kalkındırma, Güzelleştirme ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 15:50:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Gülnar Gezende Mahallesi Bardat Yaylası, Bardat Pazarı Kalkındırma, Güzelleştirme ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Toroslar ilçesinde faaliyet gösteren dernek binası önünde Dernek Başkanı Asım Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karışlanan Başkan Yılmaz, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Ziyaret sırasında derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA” 

Dernek Başkanı Asım Aydın ve dernek yöneticileri, Başkan Yılmaz’a her türlü desteğinden dolayı teşekkür ederek; “Her zaman yanımızda olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a derneğimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

“HEMŞEHRİ DERNEKLERİ KÜLTÜRÜMÜZÜN YANSIMASIDIR” 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Gezendeliler ile her zaman bir arada olduklarını ve ilişkilerinin her zaman güzel olduğunu söyleyerek; “Bir derneğin yaşaması, buradaki birlik ve beraberliğin tesis edilmesi ve her zaman bunun sağlanması noktasında başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Bu çok önemlidir. Bu başarı, aranızdaki birliğin, beraberliğin ve kültürün yansımasıdır. Sizleri çok seviyoruz. Bizler ve sizlerdeki bu birlik ve beraberlik aslında bu vatanı, bu milleti, bu devleti ilelebet yaşatan temel anlayıştır” diye konuştu. 

Ziyaret sırasında Gezendeli vatandaşlar, Başkan Yılmaz’a Gülnar yöresine ait tahta kaşık seti hediye etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.