MERYAD BAŞKANI COŞKUN DOĞMUŞ’TAN 2024 YILI İÇİN EKONOMİK YATIRIM VURGULU YENİ YIL MESAJI

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, 2024 yılının iş dünyası ve Mersin ekonomisine yönelik başarılı yatırımlar getirmesini diledi.

Güncel Yayın: 30 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.12.2023 16:36:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, 2024 yılının iş dünyası ve Mersin ekonomisine yönelik başarılı yatırımlar getirmesini diledi. Doğmuş, MERYAD Yönetimi olarak 2024 yılının 'yatırımlar yılı' olmasını temenni etti.

Coşkun Doğmuş, yaptığı açıklamada, “Yeni yılın, Mersin iş dünyası için daha fazla başarı ve ekonomik gelişmelerle dolu olmasını diliyorum. 2024 yılı, şehrimizin potansiyelini ortaya çıkaracak ve bölgesel kalkınmamıza katkıda bulunacak yatırımların yılı olsun” ifadelerini kullandı.

REKABET GÜCÜNÜ ARTIRMA HEDEFİ

MERYAD Başkanı Doğmuş, 2024 yılına yönelik hedeflerini belirterek, "MERYAD olarak, 2024 yılında iş dünyamızın rekabet gücünü artırmayı hedef olarak belirledik. Bundan önce nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı azim ve hevesle çalışarak hedeflerimiz doğrultusunda hareket edeceğiz. Mersin'in hak ettiği konuma her yıl biraz daha yaklaştığını görmek şüphesiz bizim için büyük önem arz ediyor. Bu yılın da şehrimiz için yeni başarı hikâyelerine vesile olmasını diliyor ve Mersin halkı başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.