AK Partili Hasan Tüzün, Adaylık Başvurusunu Gerçekleştirdi.!

AK Parti Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Tüzün, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylık başvurusunu, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can'a resmi olarak sundu.

Güncel Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 20:27:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Tüzün, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylık başvurusunu, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can'a resmi olarak sundu. Tüzün, başvuru sırasında yaptığı açıklamada, Akdeniz ilçesi için halkın hizmetkarı olma yolunda ilk günkü heyecanıyla yola çıktığını ve Allah'ın yardımını dilediğini ifade etti.

Hasan Tüzün, “Bu kutlu yolda Akdeniz ilçemize hizmet etme şerefi için aday adayı oldum. İlçemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, daha yaşanabilir, daha modern ve daha gelişmiş bir Akdeniz inşa etmeyi hedefliyoruz. AK Parti kadrolarıyla birlik ve beraberlik içinde Akdeniz'i tekrar buluşturacağız” dedi.

Tüzün, "Ak Parti'nin kurulduğu günden bu yana partimize hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur. Şimdi Akdeniz ilçemizi, daha güçlü bir hizmet aşkıyla geleceğe taşımanın zamanı. Hep birlikte çalışarak, Akdeniz'in tüm sakinlerine hizmet etmeye devam edeceğiz." diye ekledi.

AK Parti'nin Akdeniz ilçesinde tekrar bir zafer kazanma hedefiyle yola çıkan Hasan Tüzün, yerel seçimlerde Akdeniz sakinlerinin desteğini ve dualarını beklediğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.