TOROSLAR’A 2 YENİ PARK VE SEMT PAZARI

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde park ve yeşil alan çalışmalarına hız verdi.

Güncel Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 17:56:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde park ve yeşil alan çalışmalarına hız verdi.

Çağdaşkent Mahallesi’ndeki yeni park ve semt pazarı alanında yapım çalışmaları devam ederken, Portakal Mahallesi’ne de yeni bir park kazandırılıyor.

Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla park alanında peyzaj, semt pazarı alanında da yol düzenleme çalışmaları yapılıyor.

BAŞKAN YILMAZ; “İLÇEMİZİN HER NOKTASINA DEĞER KATIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Çocuklarımızın oyun oynayıp sosyalleşebileceği, vatandaşlarımızın nefes alabileceği, güzel vakit geçireceği alanları oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Toroslar’da yaşayan ilçe sakinlerinin yaşam konforlarına katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz, yeni pazar yerlerinin de pazarcı esnafına ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek; “Hemşehrilerimizin daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmesi için yeni semt pazarı çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında mevcut park ve yeşil alanlarımızın bakımları ile yenileme çalışmalarını aksatmadan yaparken bir taraftan da ilçemize yeni park ve yeşil alanlar kazandırıyoruz. Ekiplerimiz, Çağdaşkent ve Portakal Mahallelerimizdeki park alanlarımızda çalışmalarını sürdürüyor. Bir şehre, bir ilçeye zenginlik katan doğal ortamlarıdır. Biz de bu anlayışla yeşil alanlarımızı koruyor ve ihmal etmiyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.