MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL: ATATÜRK KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, geçtiğimiz günlerde bir okulda yaşanan ve Atatürk’e yönelik hakaret içerikli uygunsuz davranışta bulunan şahsa tepki gösterdi.

Güncel Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 21:52:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, geçtiğimiz günlerde bir okulda yaşanan ve Atatürk’e yönelik hakaret içerikli uygunsuz davranışta bulunan şahsa tepki gösterdi. Milletvekili Uysal “Atatürk kırmızı çizgimizdir. Atatürk’ün emanet ettiği gençlik kendini bilen, değerlerine sahip çıkan kişilerdir. Uygunsuz davranışlarda bulunan şahıs gözaltına alınıp, tutuklanmıştır. Yüce Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur.” şeklinde konuştu. İstanbul’da 17 yaşındaki bir lise öğrencisinin Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına uygunsuz hareketlerde bulunması sosyal medyada büyük tepki çekmiş ve gözaltına alınan şahıs tutuklanmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da sosyal medyada yayınladığı videoyla yaşanan olaya tepki gösterdi. Uysal “Devlet tektir. Adı Türk’tür, lideri Atatürk’tür. Atatürk Türkiye’dir. Atatürk Cumhuriyettir. Atatürk gençlerdir, Atatürk birliğimizin ortak paydasıdır. Haddini bilmeyenlere Türk gençliği haddini bildirir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk kırmızı çizgimizdir. Ey Türk gençliği, birinci vazifen Türk İstiklalini Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.” ifadelerine yer verdi. Gençlere, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli değerlere sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal “Gençler bizim geleceğimiz. Bu topraklarımızın nasıl kazanıldığını, binlerce şehitlerimizi toprağa vererek devlet olduğumuzu iyi anlatmamız gerekiyor onlara. İstanbul’da bir lisede yaşanan bu hadise hepimizi derinden üzdü. Tekrarlanmamasını ümit ediyoruz. Atatürk’ü anlamak ve yaşatmaktan onur duyuyoruz.” dedi.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.