BAŞKAN SEÇER, YENİCE’DEN SESLENDİ: “31 MART’TAN SONRA DA BURADAYIZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Yenice Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Siyaset Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 17:58:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Yenice Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.
Açılışta konuşan Başkan Seçer; “31 Mart’tan sonra da buradayız. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı göreve geldiği günden bugüne gece-gündüz, yağmur-çamur, pandemi, deprem, ekonomik kriz, yangın demedi. Türkiye’nin her tarafında Mersin Büyükşehir Belediyesi izini ve hizmetini bıraktı” dedi.
Yenice’nin yıllarca kaderine terk edildiğini ama 2019 yılından itibaren bu kaderin değişmeye başladığını kaydeden Seçer, “Her tarafa adaletli hizmet yapıyoruz, Yenice biz gelene kadar adaleti görmedi, kimse buraya uğramadı” diyerek, Yenice’ye daha çok hizmet getireceklerini vurguladı.
Her bölgeye adaletli hizmet yaptıklarının altını çizen Seçer,  “Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık. Mersin Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda” ifadelerini kullandı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Yenice Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.
Başkan Seçer: “Türkiye’nin en iyi projelerin altına imza atan belediyesi olduk”
Açılışa Başkan Seçer’in yanı sıra; CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri, partililer, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları ile Yeniceli yurttaşlar katıldı.
Yenice halkıyla bir araya gelen Başkan Seçer, seçimlere giderken enerjilerinin yüksek olduğunu kaydederek, “Çalışan, hizmet eden kazanır. 2019’dan bu yana Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları çalıştı. Büyükşehir belediye başkanları Türkiye’nin her noktasında halka dokunan hizmetleriyle ve sosyal belediyecilik anlayışları ile konuşuldu. Bunların içerisinde Mersin Büyükşehir Belediyesi özellikle sosyal belediyecilikte tarih yazdı. Türkiye’nin bu konudaki en iyi projelerinin altına imza atan belediyesi oldu. Çalıştık, çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.
Mersin Büyükşehir’in, Türkiye’nin her tarafında izini ve hizmetini bıraktığından söz eden Seçer, “31 Mart’tan sonra da buradayız. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı göreve geldiği günden bugüne gece-gündüz, yağmur-çamur, pandemi, deprem, ekonomik kriz ve yangın demedi” diyerek, bu hizmetleri herkesin bildiğini vurguladı. Yenice’nin yıllarca kaderine terk edildiğini ama 2019 yılından itibaren bu kaderin değişmeye başladığını kaydeden Seçer, “Yeni Belediye Başkanımız Ali Boltaç da güzel hizmetler yapacak. Biz biriz, beraberiz bakın bir aradayız. Bir arada olursak önümüzde engeller kalmaz. Her tarafa adaletli hizmet yapıyoruz, Yenice biz gelene kadar adaleti görmedi, kimse buraya uğramadı” diyerek, Yenice’ye daha çok hizmet getireceklerini vurguladı.
“Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz, sizleri seviyoruz”
5 yılda Yenice’ye 44 bin ton asfalt döküldüğünü kaydeden Seçer, “20 yılda kullanılan asfaltı 1 yılda kullandık. Adaleti getirdik, her bölgeye hizmeti getirdik. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık. Herkesin suyu var, herkesin yolu var. Olan imkanları sonuna kadar kullandık, kullanmaya da devam ederiz. MESKİ, Mersin Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda. Bizim bürokratlarımız vatandaşa tepeden bakmaz, her zaman yanlarında olur, olmaya da devam edecek. Ali Başkanla beraber, 31 Mart’a giderken desteğinizi istiyoruz. Tarsus’ta Ali Boltaç’a, Büyükşehirde Vahap Seçer’e desteğinizi bekliyoruz. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz, sizleri seviyoruz” dedi.
 
 
 
Boltaç: “Yenice önümüzdeki 5 yıllık süreçte Tarsus’un parlayan yıldızı olacak”
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, 1 Nisan sabahı memlekete huzuru, barışı,  kardeşliği ve bir arada olma kültürünü getireceklerini vurgulayarak bunu vatandaşlarla birlikte başaracaklarının altını çizdi. Boltaç, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Yenice’ye Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’le birlikte doludizgin hizmet etmeye geliyoruz. Bu iş parti işi değil, bu iş Vahap Başkanımın dediği gibi ‘gönül işi.’ Size söz veriyorum; Yenice önümüzdeki 5 yıllık süreçte Tarsus’un parlayan yıldızı olacak, altın çağını da sizlerle beraber yaşatacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından zafer pozu verilmesiyle program sona erdi.
Yenice halkından Başkan Seçer’e tam destek
Açılışın ardından Yenice’de esnaf ziyareti yapan Seçer, Yenice halkı tarafından sevgiyle karşılandı. Seçer’e “Size inanıyoruz Başkanım” diyen Yeniceli yurttaşlar, kendisine tam destek verdiklerini söyledi. Yenice halkına destekleri için teşekkür eden Seçer ise gelecek dönemde de her kesime dokunmaya devam ederek Mersinli yurttaşların yanında olacaklarını belirtti.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.