Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak vatandaşlara seslendi:

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte huzur, barış ve kardeşlik iklimi ile birlikte hizmetlerin devamı için 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 10:20:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte huzur, barış ve kardeşlik iklimi ile birlikte hizmetlerin devamı için 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi. Gültak; “Sizden oy istemeye gelen diğer adaylara; ‘Kadınlar için, gençler ve çocuklar için bu kentin geleceği için ne tür projeleriniz var?’ diye sorun. Adayları da projelerini de sorun, sorgulayın. Sizleri çantada keklik gibi görmelerine izin vermeyin” dedi.

Seçim kampanyası kapsamında ziyaretlerini sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Organize Sanayi Bölgesi ile kentin farklı noktalarında faaliyet gösteren fabrika ve işletmeleri ziyaret etti. Başkan Gültak, gün içerisinde AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ile birlikte Sertel Fabrikası, İncom Firması, Uslu Narenciye Paketleme ve Sim-Pa Orman Ürünleri Firması ile Kilikya Nehir Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

“5 yılda herkese dokunan hizmetlerimizle herkesin belediye başkanı olduk”

Ziyaretlerinde, hem fabrika ve işletme yöneticileri hem de buralarda çalışan personele hitap eden Başkan Gültak, kendilerinden önce insanların ayrıştırıldığını ifade ederek; “Biz ise 2019’da Akdeniz’de seçilip göreve gelince tüm insanlarımızı kucakladık, kimseyi ayrıştırmadık. Tabi bu sözle değil, fiiliyatla olur. Türk, Kürt, Zaza, Alevi, Sünni demedik, herkesin belediye başkanı olacağımızı söyledik ve bunu da sadece 5 yılda gerçekleştirdiğimiz ve herkese dokunan hizmetlerimizle başardık” dedi.

“Kadınlar ve gençler için yeni projelerimizle geliyoruz”

Kadınlar, gençler ve çocukların geçmiş yıllarda kaderine terk edildiğini söyleyen Başkan Gültak; “Biz ise bir yandan geçmişte dört duvar arasına terk edilen Akdenizli kadınları sosyal hayatın içine katan projeleri gerçekleştirirken, diğer yandan gençlerimiz ve çocuklarımızı da eğitim, kültür ve spor aktiviteleri ile buluşturduk. Kadınlar için açtığımız kültür ve sanat evlerinde verdiğimiz kurs ve eğitimlerle birçoğu meslek ve iş sahibi oldu. Ayrıca iş yapmak veya mevcut işini büyütmek isteyen kadınlara 3 milyon TL mikro kredi desteği sağladık. İkinci dönemimizde de kadınları iş sahibi yapmak için 10 milyon lira kredi sağlayacağız. Bunların hiçbiri daha önce olmadı. Çünkü ben inanıyorum ki kadın mutlu ise aile mutlu olur, aile mutlu ise toplum mutlu olur” diye konuştu.

“Diğer adaylara, ‘Kente ve halka ne vereceksiniz?’ diye sorun”

Seçmenlere bir çağrı da yapan Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Başta Akdeniz ve Mersin olmak üzere, aday gösteren siyasi partilere ve adaylara sorun? Halka ne vereceksiniz, Mersin için, Akdeniz için, vatandaş neler yapacaksınız, projeleriniz nelerdir?’ gibi sorular sorun. Sorgulayın, çünkü sorgulamazsanız siz kaybedersiniz. Zira bugüne kadar da hiçbir şey vermemişler. Ne gençler için, ne kadınlar için hiçbir şey yapmamışlar! Verdilerse de çıkıp anlatsınlar. Biz ise 5 yılda çok iş, çok hizmet ürettik, proje ve yatırımlar gerçekleştirdik. Bunların hepsi ortada ve herkes de görüyor.”

“Sizi çantada keklik gibi görmelerine izin vermeyin”

Başkan Gültak, görevde olduğu 5 yıl boyunca iyi gününde de kötü gününde de hiçbir ayırım yapmadan halkla, vatandaşla iç içe olduklarının altını çizerek; “Bize kızanlara da küsenlere de ısrarla gittik, darılmadık, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Tabi 31 Mart’ta takdir yine değerli halkımızındır. Ama öncelikle ve mutlaka sorgulayın; ‘Hangi aday bana, çocuklarıma, kentime ve ilçeme faydalı olacaktır’ diye. Gerçekten hizmet getirecek, kenti değiştirecek bir adayı seçerseniz önce vatandaşımız kazanır, sonra da kentimiz ve ilçemiz. Size gelip oy isteyenlere kadınlar, gençler, çocuklar için, kentin diğer sorunları için projeleri olup olmadığını sorun. Sizi çantada keklik gibi görmelerine izin vermeyin. Benim oyumu alacaksın ama sen ne vereceksin?’ diye sorun, sorgulayın.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.