CAMİLİ MAHALLESİNİN BAHÇE YOLLARI SATHİ ASFALT İLE KAPLANIYOR

Akdeniz Belediyesi; Iğdır ve Yeşilova’nın ardından kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Camili Mahallesi’nin bahçe yollarını da çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü olan sathi (soğuk) asfalt ile kaplıyor, böylelikle çiftçilerin her türlü ulaşım ve nakliye s

Güncel Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 15:48:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi; Iğdır ve Yeşilova’nın ardından kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Camili Mahallesi’nin bahçe yollarını da çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü olan sathi (soğuk) asfalt ile kaplıyor, böylelikle çiftçilerin her türlü ulaşım ve nakliye sıkıntısını ortadan kaldırıyor. İş makineleri desteğiyle çalışmaların sürdüğü bölgede toplamda 3 kilometre uzunluğundaki bahçe yolu asfaltla kaplanmış olacak.

Akdeniz Belediyesi, kırsal mahallelerin yollarını sathi (soğuk) asfalt ile kaplamaya devam ediyor. Hizmet sayesinde üreticiler; toz, toprak ve çamurlu yollardan kurtulurken, ürünlerinden hem daha fazla verim bekliyor, hem de nakliyede yaşadıkları güçlükler ortadan kalkıyor. Fen İşleri Müdürlüğü; Iğdır ve Yeşilova’nın ardından son olarak yine kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Camili Mahallesi’nin bahçe yollarını soğuk asfaltla kaplayıp üreticileri dertten kurtarıyor. Ekipler, iş makineleri desteğiyle aralıksız şekilde çalışırken, hazırlanan planlama ile ihtiyaç duyan tüm kırsal bölgelerde bu hizmet gerçekleşecek.

“Ürünlerimizin verimi de değeri de artacak”

Yapılan çalışma hakkında düşüncelerini dile getiren Camili Mahalle Muhtarı Ali Doğru; “Bahçe yollarımız eskiden toz, toprak, çamur içinde kalıyordu. Ürünlerimizin verimi ve kalitesi düşüyordu. Fakat Belediye Başkanımız Sayın Gültak, bahçe yollarımızın asfaltlanması talimatını verdi. Böylelikle toz ve topraktan kurtulacağız, ayrıca ürünlerimizden beklediğimiz verimi elde edebileceğiz. Ürünlerimizin değerinin de artacağını ve üreticilerimizin daha kolay satış yapabileceğini de düşünüyorum. Akdeniz Belediyemiz, daha önce de mahallemizin yolları ve sokaklarında kilitli parke taşı çalışması yapıp çok düzenli ve temiz bir hale getirmişti. Duyarlılığından ötürü Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a, mahallem adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Bahçelerimize gidemiyorduk; traktörlerimiz çamura saplanıyordu”

Camili Mahallesi sakinlerinden Âdem Uysal ise çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Arazi yollarımızda büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Özellikle kış mevsiminde bu yollardan gidiş gelişimiz çok zorluydu. Üreticiler olarak tarlamıza, bağımıza, bahçemize gidemiyorduk, traktörlerimiz çamura saplanıyordu. Bahçelerimize özellikle kışın ilaç ve gübre atamıyorduk. Fakat bundan sonra bu sıkıntı ortadan kalkmış olacak. Herkes tarlasına, bahçesine rahatlıkla gidebilecek. Dolayısıyla yaz veya kış fark etmeksizin ürünlerimize artık zamanında gübre ve ilacını atabileceğiz. Büyük bir dertten kurtuldu. Hizmetlerden dolayı Başkanımız Sayın Gültak ve Fen İşleri Müdürlüğü ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.