TOROSLAR BELEDİYESİNDEN MESİRE ALANLARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Toroslar Belediyesi, ilçedeki piknik ve mesire alanlarında kapsamlı bir temizlik çalışması yaparak, vatandaşların kullanımına hazır hale getiriyor.

Güncel Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 15:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediyesi, ilçedeki piknik ve mesire alanlarında kapsamlı bir temizlik çalışması yaparak, vatandaşların kullanımına hazır hale getiriyor.

İlçenin dört bir yanında bulunan park, bahçe ve yeşil alanlarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren belediye, mesire alanlarının da düzenli bir şekilde temizliğini gerçekleştiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda, Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi’nde bulunan Bayraktepe mevkiindeki mesire alanında çevre temizliği yaptı. Bu alanlara atılan moloz ve çöpler, ekipler tarafından titizlikle toplandı.

BAŞKAN YILMAZ; “DOĞAMIZA SAHİP ÇIKALIM”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşlardan özellikle mesire ve yeşil alanlara çöp bırakılmaması konusunda daha dikkatli olmalarını isteyerek; “Hemşehrilerimizin nefes aldığı her noktanın temiz olması için gayret gösteriyoruz. Bu alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz gereken özveriyi göstermeleridir. Çöplerimizi yere atmayalım. Toroslarımız tertemiz olsun. Doğamıza sahip çıkalım, gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakalım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.