DR. VEDAT GÜNYAR’IN HAZIRLADIĞI “İLK ADIM SERGİSİ” AÇILIYOR

DOĞUM UZMANI DOKTORDAN DÜNYADA İLK, TÜRKİYE’YE İSE ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMA

Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 18:33:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
DOĞUM UZMANI DOKTORDAN DÜNYADA İLK, TÜRKİYE’YE İSE ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMA
Mesleki hayatında ki başarıları, sosyal yaşamında ki örnek kişiliğiyle sevilen ve Tarsus’ta görev yaptığı 34 yılı aşkın sürede binlerce çocuğun hayata gözlerini açmasında emek harcayan Kadın-Doğum Uzmanı Op. Dr. Vedat Günyar’dan dünyada ilk, Türkiye’ye ise örnek olacak proje.
 
Vedat Günyar’ın başarılı operasyonları neticesinde dünyaya gelen binlerce çocuğun ilk adımlarını attıkları ayakkabılar “İlk Adım Sergisi”nde görücüye çıkacak.
 
Bugüne kadar 30 bine yakın bebeğin doğumlarında ter döken Dr. Vedat Günyar’ın, meslek hayatı boyunca annelere verdiği “çocuklarınızın ilk adımlarını attıkları ayakkabılar sergilenecek” sözünü yerine getireceği sergide 2 bine 500’e yakın ayakkabı yer alacak. 
 
Tarsus’ta Üzümlü kavşakta bulunan Ayana Düğün Salonu’nda 4 Aralık Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak sergi ile ilgili hazırlıklar tamamlandı.
 
Sergiye tüm Tarsusluları davet eden Op. Dr. Vedat Günyar, “Sevgili Tarsuslular,
Binlerce bebeğin dünyaya gelmesine vesile oldum. Bu özel anıları ölümsüzleştirmek için "İlk Adım" sergisini açıyorum.
 
Sergide, dünyaya getirdiğim çocukların ilk ayakkabıları yer alacak. Bu ayakkabılar, benim için hem bir gurur kaynağı, hem de bir sorumluluk. Bu sorumluluk, Tarsus'un geleceği için çalışmak, her çocuğun sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümesini sağlamaktır. 
 
Bu sergi, aynı zamanda Tarsus'ta dünyaya gelen evlatlarımızın ilk adımlarını temsil ediyor. 
 
Ben, evlatlarımızın her adımında onların yanında olacağıma, onlara daha güzel bir gelecek sunacağıma söz veriyorum. 
 
Bu özel sergide tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten gurur ve mutluluk duyacağım. Mesleki hayatım boyunca kıymetli annelerimize verdiğim sözü bugün itibariyle tutmanın onurunu yaşıyorum. Bu sergide bir arada olmaktan sevinç duyacağımı vurgulamak istiyorum” dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.