BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ YKS HAZIRLIK ÖN KAYITLARINI ALMAYA BAŞLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde 10 ilçede hizmet veren 11 Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı YKS hazırlık kurslarının ön kayıt başvurularını 19 Haziran’dan itibaren alma

Güncel Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 10:26:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde 10 ilçede hizmet veren 11 Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı YKS hazırlık kurslarının ön kayıt başvurularını 19 Haziran’dan itibaren almaya başladı. Ön kayıt başvurusu yapmak isteyen öğrenciler, 21 Temmuz’a kadar mersin.bel.tr veya Teksin uygulaması üzerinden başvurularını yapabilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı 10 ilçede faaliyet gösteren 11 Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi, 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursları için 19 Haziran’dan itibaren ön kayıtları almaya başladı.

2022- 2023 Eğitim ve Öğretim yılında 4 bin 853 öğrencinin YKS sınavına hazırlandığı kurs merkezlerinde konu anlatımları, etütler, ücretsiz deneme sınavlarının yanı sıra rehberlik çalışmaları ve sosyal etkinliklerle birlikte öğrencilerin eğitim hayatı destekleniyor. Teksin uygulaması veya mersin.bel.tr sayfası üzerinden ön kayıt başvurusu yapmak isteyen öğrenciler, 21 Temmuz’a kadar başvurularını yapabilecek.

Aslanpençe: “Üniversite hayaline kavuşmak isteyen tüm gençleri bekliyoruz”

Haftanın 5 günü kurs merkezlerinde aktif bir şekilde öğrencilerin sınava hazırlandığını ifade eden Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Sorumlusu Feyyaz Aslanpençe, “Ön kayıt başvurusu yaptırmak isteyen öğrenciler, gerekli evraklara Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Duyurular’ sayfasından veya Teksin uygulaması üzerinden ulaşabilir. Bizlere gelen her öğrencinin üniversite hayalleri ve belli hedefleri var. Bizler de öğrencilerimizin üniversite hayallerine kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz. Hem onlara rehber olmak, hem de tüm bilgi eksikliğini tamamlamak için öğrencilerimizi kurs merkezlerimize bekliyoruz” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.