MHP’Lİ UYSAL ÖZGECAN ASLAN BARIŞ MEYDANI'NDA BİNLERCE VATANDAŞLA İFTARDA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, MHP MYK Üyesi Av. Bünyamin Köken, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte Mersin Nakliyeciler Sitesi Derneği ve Mersin Ticaret Bor

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 10:37:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, MHP MYK Üyesi Av. Bünyamin Köken, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte Mersin Nakliyeciler Sitesi Derneği ve Mersin Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Uysal, daha sonra Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda düzenlenen iftar programına katılarak binlerce vatandaşla beraber orucunu açtı.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile beraber seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Mersin Nakliyeciler Sitesi Dernek Başkanı Mehmet Bozkurt ve nakliyeci esnafını dinleyen Uysal, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdikleri 'Lojistik Çalıştayı'nı hatırlattı. "Lojistik sektöründe izlememiz gereken yol haritasını siz değerli nakliyecilerimizle birlikte çıkardık. İlgili bakanlıklarla görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Sırada master planlarımız var. Onları da hızlı şekilde hazırlıyoruz. 31 Mart'ta da Serdar Başkanımıza destek olmanızı istiyorum. Emin olun ki Serdar Başkanımız göreve geldikten sonra ilk işi sizlere güzel bir yer tahsisi yapmak olacaktır inşallah."ifadelerine yer verdi. 
 
Daha sonra Mersin Ticaret Borsası'nı ziyaret eden MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal'ı MTB Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen karşıladı. "Mersin ile ilgili ciddi çalışmalar yapıyoruz. Devlet Su İşleri, karayolları, turizm ve daha birçok sektör yatırımları hızlı şekilde tamamlanıyor. Mersin için planlanan projelerin yüzde 95'i hayata geçti. Şehrimizi sahiplenebilmek ve bu bilinci oluşturmak çok önemli. Bugün sizleri Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Serdar Soydan Beyefendi ile birlikte ziyaret etmek istedik. Serdar Başkanımızın hazırladığı 100 proje Mersin'in tüm eksiklerini giderecek nitelikte. Tarım ve lojistik kenti Mersin'in potansiyelini geliştirip modern hale getirmek için Cumhur İttifakı'na destek olmanızı istiyoruz."ifadelerine yer verdi. 
 
Mersin Ticaret Borsası ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı'nın iftar programı için Özgecan Aslan Barış Meydanı'na geçen Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Milletvekili Uysal, binlerce Mersinlinin katıldığı iftar programında vatandaşlar ile tek tek sohbet etti, orucunu açtı. İftar sonrası hemşehrilerine hitap eden Uysal şu açıklamalarda bulundu;
 
"Aziz Mersinli dostlarım, ramazan ayımız mübarek olsun. Biliyorsunuz hafta sonu Milliyetçi Hareket Partimizin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nı gerçekleştirdik ve Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi yeniden genel başkanımız oldu. Allah ona uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin. Ondan aldığımız emirle Mersin'i Cumhur İttifakı belediyeciliğiyle buluşturup, kaybedilen yılların telafisini Serdar Başkanımızla yapacağız. Cumhur İttifakı’na vereceğiniz her destek Mersin'in kaderini olumlu yönde değiştirecek. Mersin daha güzel yönetilmeyi hak eden güzide bir kent ve bunun için Serdar Başkanımıza sandıkta destek vermenizi istiyorum. Mersin'i hep birlikte kalkındıracağız."
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.