ARICAN’DAN YENİŞEHİR’E DEV PROJELER

İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Arıcan, gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısıyla önümüzdeki 5 yıl içerisinde Yenişehir’e yapmayı düşündüğü hizmet ve projeleri anlattı.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 19:29:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Arıcan, gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısıyla önümüzdeki 5 yıl içerisinde Yenişehir’e yapmayı düşündüğü hizmet ve projeleri anlattı.
 
Basın mensuplarına yapılan proje tanıtım toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Suat Şahin, Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Selamoğlu, İYİ Parti Mezitli İlçe Başkanı Bedriye Kaya Ergetir, İYİ PARTİ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Özkan, İYİ Parti Mezitli Belediye Başkan Adayı Nusret Oliger ve partililer katıldı
 
Noax Otel’de gerçekleşen proje tanıtım toplantısında Arıcan, “İYİ OLAN KAZANSIN” sloganıyla projelerini tanıttı.
 
Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen İYİ Parti İl Başkanı Suat Şahin, “Ahmet Arıcan kimseye tıpış tıpış oy vereceksiniz demiyor. Onlara mecbur değilsiniz diyor. İYİ olan kazansın sloganıyla yola çıkan Ahmet Arıcan aslında hak eden kazansın sloganını daha fazla hak ediyor. Ve kendisinin bu yolda zafere ulaşacağından kuşkumuz yok" dedi.
 
İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ise “Yenişehir hak ettiği yerde değil. Yıllardır durağan bir görüntü çiziyor. Adayımız Ahmet Arıcan ile bu durağan görüntüdinamik bir yapıya kavuşacak. Projeleriyle farkını ortaya koyan adayımızı eminim halkımız da fark edecek. Kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Kocamaz'ın ardından kürsüye gelen İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Özkan ise "Yenişehir adayımız sayın Ahmet Arıcan'ın projeleri kentin dokusuna, anlayışına ve ihtiyaçlarına son derece uygun ve bir model oluşturacak kadar kaliteli projeler. Başaracağına inanıyorum. 1 Nisan sabahı Yenişehir için yepyeni bir başlangıç olacak " dedi 
 
“YENİŞEHİR´İN 5 YIL BOYUNCA HİZMET ALAMADIĞI AÇIKÇA ORTADADIR”
 
Projelerini anlatmak için kürsüye gelen Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Arıcan,“Yenişehir´in 5 yıl boyunca hizmet alamadığı açıkça ortadadır. Mevcut başkanın yetersizliğinden dolayı aday adayı oldum. İyi bir yönetim sergilemiş olsaydı 9 tane aday adayı çıkmazdı. Aday olmamdaki en büyük sebep de Yenişehir´in bir 5 yıl daha kaybetmesine müsaade etmemektir” şeklinde konuştu.
 
“BURADA GÖRDÜKLERİNİZ PROJELERİN ÖZETİDİR”
 
Arıcan." Haksız aday belirleme sürecinde hemşericilik, meslektaşlık, arkadaşlık ilişkileri ile atamaların yapılmasından dolayı birçok bağımsız aday çıktığını biliyoruz. Bana gelen teklif ve teveccühle de İYİ Parti'den aday oldum. Projelerimiz liyakatli ve uzman ekibimizle, şehrimizin fizibilitesi yapılarak 12. Kalkınma Planı ve Turizm Master Planı referans alınarakaynı zaman da belediyenin durumu incelenerek hazırlanmıştır. Sonuç olarak Yenişehir´in uyuyan bir şehir kimliğinden kurtarılıp yaşayan, turizmin, ticaretin, hizmetin, eğitimin, kültürün merkezi bir şehir kimliğine kavuşması için çalışılmıştır ve bu projeler hazırlanmıştır” dedi.
 
Emekliye, gence, ev hanımına ve tüm dezavantajlı gruplara maddi destek projeleri açıklayan Arıcan, Emekliye ayda 2.000TL, üniversiteyi kazanan ve kayıt yaptıran Yenişehirli gençlere yılda bir sefere mahsus 10.000TL, ev hanımlarına ise ayda 1.000TL mutfak desteği yapacağının sözünü verdi.
 
Başkan Adayı Ahmet Arıcan projelerini sinevizyon gösterisiyle basın mensuplarına ve katılımcılara aktardı.
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.