TOROSLAR’IN KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARINDA HİJYEN VE TEMİZLİK ÖN PLANDA

YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİ, İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA YERLEŞTİRİLDİ

Güncel Yayın: 28 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 28.06.2023 00:03:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİ, İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA YERLEŞTİRİLDİ

Toroslar Belediyesinin Korukent Mahallesi’nde 50 dönüm alan üzerine kurduğu Kurban Satış Alanı’na Türkiye'nin dört bir yanından gelen besiciler yoğun ilgi gösterdi.

Hem satış hem kesim hizmetinin en modern şekilde yapılacağı ve gerekli tüm hijyen tedbirlerinin alındığı alana ve ilçede hazırlanan 25 kesim noktasına, Toroslar Belediyesinin yeni çöp konteynerleri de yerleştirildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tek tek yerleştirilen yeni konteynerler, Kurban Bayramı sonrası temizlenip, dezenfekte edildikten sonra ilçe genelinde ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılacak.

“KURBAN SATIŞ ALANIMIZ, VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINA GÖRE DÜZENLENDİ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için gayret gösterdiklerini belirterek; “25 ada, 440 parsel ve yaklaşık 15 bin küçükbaş hayvanın yer aldığı alanda; satıcıların ve kurban almaya gelen vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını düşündük. Kurban kesim yeri, otopark ve dinlenme noktasının yanı sıra su, aydınlatma, tuvalet ve banyo gibi tüm alt yapı çalışmalarımızı eksiksiz yerine getirdik. Ekiplerimiz, yeni çöp konteynerlerimizi kurban satış alanımıza ve kesim noktalarımıza yerleştirdi. Titizlikle sürdürdüğümüz denetim çalışmalarımızla hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını almalarını ve kesmelerini amaçlıyoruz. Kurban Bayramı süresince de ilgili ekiplerimiz, görev başında olacak” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.