AKDENİZ’DE PARKLAR, SPOR SAHALARI VE YEŞİL ALANLAR ELDEN GEÇİYOR

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde bulunan park, bahçe, yeşil alan, spor tesisleri ile kamu kurumlarına ait bahçelerde peyzaj düzenleme, ağaç budama, çim biçimi ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

Güncel Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 13:32:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde bulunan park, bahçe, yeşil alan, spor tesisleri ile kamu kurumlarına ait bahçelerde peyzaj düzenleme, ağaç budama, çim biçimi ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz mevsimiyle birlikte vatandaşların uğrak yerlerinden olan parklar, bahçeler ve yeşil alanlara yönelik yenileme, çim biçme, budama ve temizlik hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Mersin Millet Bahçesi sahilini temizleyen ekipler; Huzurkent Kulak, Köselerli, Bahşiş ve Adnan Menderes; Kazanlı, Cumhuriyet, Karacailyas Şakir Gülmen ve Emek, Puğkaracadağ Mahallesi Şehit J. Uzman Çavuş Mustafa Sarı Parkı, Adanalıoğlu, Yukarı Burhan, Aşağı Burhan, Gündoğdu, Kürkçü, Sarı İbrahimli, Dikilitaş mahallelerindeki parklar, futbol sahaları ile yeşil alanlarda çim biçme ve temizlik yaptı.

Kamu kurumlarının talepleri de yerine getiriliyor

Ekipler, ilçe sınırlarında hizmet veren kamu kurumlarından gelen talepler üzerine okul, cami, sağlık ocağı, hastane, cezaevi ve emniyet binaları gibi kamu kurumlarına ait bahçe ve yeşil alanlarda da ot biçme, budama ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Akdeniz’e aralıksız hizmet veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ayrıca Hrant Dink Parkı, Leylak Parkı, İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki köprü etrafı ile Tırmıl Sanayi Sitesi’nin içindeki yeşil alanlarında çim kesimi ve temizlik yaptı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.