Başkan Özyiğit, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünü yayınladığı mesajla kutladı.

Güncel Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 13:19:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünü yayınladığı mesajla kutladı.

Başkan Abdullah Özyiğit, mesajında şu ifadeleri kullandı: “30 Ağustos Zafer Bayramı, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin simgesi, millet olarak gücümüzün ve birlikteliğimizin en önemli göstergesidir.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu zafer, milletimizin azim ve kararlılığının en güçlü kanıtıdır. Türk milleti, yokluklara, zorluklara ve düşmanın üstünlüğüne rağmen gösterdiği vatanseverlik ve cesaret ile 101 yıl önce büyük bir zafer kazanarak tarihin akışını değiştirmiştir.

Bugün, ülkemizin dört bir yanında kutlanan bu büyük zafer, birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösteriyor. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını inşa ederken, bu cennet vatanda özgürce yaşamanın, bağımsızlığımızı korumanın ve birlikte yaşamanın ne kadar büyük bir değer olduğunu da asla unutmayacağız. 

Genç nesillerimize bu büyük zaferin anlamını ve önemini aktararak, onları ülkesine, milletine ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştireceğiz. Demokrasiye, ileri teknolojiye ve bilime dayalı bir Türkiye idealine ulaşmak için birlikte çalışmaktan asla geri durmayacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları başta olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.