CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, geride bıraktığımız yerel seçimlerde partisinin Mersin ve Tarsus başta olmak üzere bölge ve ülke genelinde aldığı başarılı sonuçlar üzerine bir teşekkür mesaj yayımladı.

Siyaset Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 20:37:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, geride bıraktığımız yerel seçimlerde partisinin Mersin ve Tarsus başta olmak üzere bölge ve ülke genelinde aldığı başarılı sonuçlar üzerine bir teşekkür mesaj yayımladı.

“Cumhuriyet Halk Partisi ülkenin dört bir tarafında yaşayan yurttaşlarımızın umudu haline gelmiştir” diyen Başkan Selahattin Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim;

Cumhuriyet Halk Partimiz, sizlerin inancı ve büyük desteği ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Sn. Vahap Seçer ile beş yıl daha ve Tarsus Belediyesi’nde Sn. Ali Boltaç ile bu seçimlerde de yerel iktidarda zafer elde etmiştir.

Bunların yanı sıra Marmara’dan Ege’ye, İç Anadolu’dan Akdeniz’e, Karadeniz’den Güneydoğu Anadolu’ya kadar pek çok Belediye, kırmızı ile işaretlenmiş, Cumhuriyet Halk Partili Başkanlarımızın yönetimi kervanına katılmıştır.

Yüksek tempolu seçim atmosferini geride bırakmış durumdayız…

Tarsus’ta huzurla, uyumla, memnuniyetle yeni bir dönemin kapısını hep birlikte açıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik anlayışı gezdiğimiz her sokakta, gördüğümüz her yurttaşta kabul ve karşılık görmüş ki Büyükşehir’e en yüksek desteği Tarsuslu yurttaşlarımız vermiştir.

Önümüzdeki 5 yılda da Mersin’de olduğu gibi Tarsus Belediye Başkanımız Sn. Ali Boltaç’ın projeleri ile Tarsuslular rahat bir nefes alacak. Yaşamın her alanında Tarsuslular’ın yanında olacak bir belediyecilik anlayışı bu topraklarda hakim kılınacaktır.

Tarsus’ta seçimleri yüksek oy farkı ile kazandık, birlikte çalıştık, birlikte başardık.

Bu süreçte bizlerle birlikte olan, çalışan, destek veren; parti örgütümüze, il ve ilçe yöneticilerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ve üyelerimize, belediye başkan aday adaylarımıza, geçmiş dönem ilçe başkanlarımıza, milletvekillerimize, sandıklarımıza sahip çıkarak mücadeleye son ana kadar destek olan sandık görevlilerimize, okul ve bilişim sorumlularımıza, veri giriş ekibimize, avukatlarımıza, seçim kurulu görevlilerimize, müşahit ve gönüllülerimize ve en önemlisi de büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailemize teşekkür ederim.

Şimdi hep birlikte mücadelemizi daha da büyütecek, Tarsus’ta, Mersin’de ve Türkiye’nin büyük çoğunluğunda birinci parti olarak kazandığımız zaferleri geleceğe çalışarak taşıyıp, genel iktidarı alacağız.

Tarsuslular’a bizlere olan inancı, desteği için teşekkür ediyoruz.

Seçimleri kazanarak Mersin ve Tarsus’a hizmet atağı ile çalışacak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkanımız Sn. Ali Boltaç ve meclis üyelerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz. Yolumuz açık olsun.”
 
 
YanıtlaTümünü yanıtlaİlet
 
Katılımcı paneli kapatıldı
 
 
 
Reklam
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.