Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, ““Yaratıcı Drama" adlı etkinliklerini gerçekleştirildi.

Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, ““Yaratıcı Drama: Yetişkinler de oyun oynar ve Sanat atölyesi:Ben kimim ?“ adlı etkinliklerini gerçekleştirildi.

Güncel Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:41:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, ““Yaratıcı Drama: Yetişkinler de oyun oynar ve Sanat atölyesi:Ben kimim ?“ adlı etkinliklerini gerçekleştirildi.
İş ve sosyal yaşantında sıra dışı olabilmeyi, içindeki çocuğu canlı tutarak, farklı rolleri, farklı kişiliklerde yaşamanın sanatsal ve oyunsal ifadeler kullanarak duygu durumunu ifade etmenin teması bu eğitimde kazanımlar oldu.
Tarsus Ticaret Borsası Kurumsal Danışmanı Psikolog Cansu Gürdağlı, etkinlik kapsamında, kurumsal iletişimin , iletişimde ortaya çıkan aksaklıklar, geçmiş ile geleceği bir arada tutan bağları irdelediği bu eğitiminde   insanların küçük ve geniş gruplar halinde yaşadığını  ve bulunulan roller nedeniyle etkileşimlerin neleri kazandırdığını ve kaybettirdiğini anlattı.
İçinde yaşanılan toplumun bir minyatürünü sağlayan İŞ yaşamında bireylerin birbirine olan etkilerini, takım çalışması ile resimlere dökerek atelye çalışması etkinliği ile gerçekleştiren Borsa personelleri eğitimin sonunda kendilerini ve etkilendikleri rolleri, iletişimde kaynaklanan sorunları daha iyi anlama, tanıma ve kendilerini değiştirme, geliştirme fırsatını buldular.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.