SOYDAN: “MERSİN’DE SU FİYATLARINI İNDİRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Vatandaşlardan gelen şikayetleri dinledikçe üzülüyorum. Göreve gelir gelmez meclis gündemine getireceğimiz ilk konu içme suyu fiyatları olacaktır. Mersin’de su fiyatlarını indireceğiz

Siyaset Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 13:39:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Vatandaşlardan gelen şikayetleri dinledikçe üzülüyorum. Göreve gelir gelmez meclis gündemine getireceğimiz ilk konu içme suyu fiyatları olacaktır. Mersin’de su fiyatlarını indireceğiz” dedi.
 
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus’a çıkarma yaptı. Tarsus Ülkü Ocakları yönetimi ve üyelerini ziyaret eden Soydan, Makam Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Çiçekli ve Alifakı’da köy toplantısı düzenledi; sorun talep ve önerileri dinledi. Soydan’ın Tarsus ziyaretlerine MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, MHP İl Başkan Yardımcısı Nihat Kürklü, MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Muhittin Can Külahlı, geçmiş dönem MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.
 
“HİÇBİR ŞEY ENERJİMİZİ DÜŞÜRMÜYOR”
 
Tarsus’ta büyük ilgi ile karşılanan Soydan, “Böyle bir atmosferi görünce sizlerle bir kez daha gurur duyduğumu söylemek isterim. Bizler Cumhur İttifakı olarak bir an önce Mersin için çalışmak, üretmek istiyoruz. Kim kiminle ittifak peşinde, kim kiminle yol yürüyor bizim gündemimizde değil. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız ilkeler ışığında ilerliyoruz. Hatta bu şehrin iyi yönetilmemesi bizim daha hızlı olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Dönüp diğer büyükşehirlere bir bakın. O illere gidince imreniyoruz. Yollarına, bulvarlarına uçak iner. Bir de bize reva görülenlere bakın” diye konuştu.
 
“MERSİN ADINA ÜZÜLÜYORUM”
 
Esnaf ve vatandaşların genç başkan taleplerini her fırsatta dile getirdiklerini söyleyen Soydan, “Sokaktaki teveccüh beni çok mutlu ediyor. Özellikle gençler hem kafa olarak hem de yaş olarak kendilerine yakın hissettikleri birini başkan olarak görmek arzusundalar. Öte yandan kente dair vatandaşlarımızdan gelen talep, öneri ve şikayetleri de dinledikçe inanın Mersin adına üzülüyorum. Bu şehre yatırım lazım. Mersin’e artık ittifakımızın gücü lazım. Kentimizin en uç noktasında yer alan mahallelerimizde, köylerimizde yetişen çocuklarımızın kreşlerine, okullarına huzurla gitmeleri için ulaşım sonunun bir an önce çözüme kavuşması gerekmektedir. Gençlerin kendilerini keşfetmeleri adına yaratıcı çalışmalar yapması lazım. Dirençli bir kenti hep birlikte inşa etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
“SU ZAMMININ İZAHI OLAMAZ”
 
İzmir’den sonra en pahalı içme suyunu kullanan kentin Mersin olduğunu dile getiren Soydan, “İnsan odaklı yatırım noktasında ihmal ediliyoruz. Yetmediği gibi bir de en temel ihtiyacımız olan suyu en çok para ödeyen kent olarak birinciliği zorluyoruz. Mersin’in birinci olmak için yarıştığı konu su zammı mı olmalıdır? Yazıktır; günahtır. Bunun izahı olamaz. Mersin’e bunu reva görenleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Göreve gelir gelmez meclis gündemine getireceğimiz ilk konu içme suyu fiyatları olacaktır. Mersin’de su fiyatlarını indireceğiz” dedi.
 
“HAYALLERİMİZ HEDEFLERİMİZ İDEALLERİMİZ VAR”
 
Mersin iyi yönetilmediğine kanaat getiren herkesin sandıkta gereken cevabı vereceğini ifade eden Serdar Soydan, “Mersin’de belediyeciliği işin ehline yani Cumhur İttifakına teslim etmek gerekiyor. Daha fazla direnmenin anlamı yok. Vaat edilenleri bırakın yapmayı vaatlerin bir adım ötesine dahi gidemeyen kentim için çok üzülüyorum. Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz, ideallerimiz var. 31 Mart tarihi bunun için tam zamanı. Bunu hep birlikte başaracağız” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.