Kadın sporculardan Başkan Tarhan’a ziyaret

Mezitlili kadınlar farklı çalışma alanlarında başarılarını sergilemeye devam ediyor.

Güncel Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 11:01:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Mezitlili kadınlar farklı çalışma alanlarında başarılarını sergilemeye devam ediyor. 3. Ligde top koşturan Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Kulübü, MEGİKAD yönetimiyle birlikte Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek, elde ettikleri başarıları paylaştı. Deprem bölgesinden gelen yetenekli oyuncularında yer aldığı kulüpte 60’dan fazla yetenekli kadın top koşturuyor. Üst üste 7 maçta 7 galibiyet alan kulüp, 26 gol atıp, kalelerine sadece 4 gol yedi. Hedeflerinin 2. Ligde ter dökmek olduğunu dile getiren kulüp oyuncuları, Başkan Tarhan’ın yaklaşımından ve sunacağı desteklerden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

“FUTBOLCULARIMIZA ANNELİK YAPIYORUM”

Kız çocuklarının kulübe ciddi talepte bulunduklarını dile getiren Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Kulübü Başkan vekili Nuray Altınöz, “Elimden geldiği kadar kızlarımıza annelik yapmaya çalışıyorum. Kız çocuklarımızın hayatta tutunması ayakta durabilmeleri için ciddi caba sarf ediyoruz. Kız çocuklarımız kendi ayakları üzerinde durabilmeli kendi özgüvenlerini oluşturmalı. Aileleriyle sürekli görüşme içerisindeyiz. Çok yetenekli kadın futbolcularımız var. Hepsi sahada fırtına gibiler. Ben inanıyorum ki ilerde futbol sayesinde ailelerine ciddi katkıda bulunacaklar. İleri ki süreçlerde şampiyonluk haberlerini duyarsınız. Kulübümüzü kendi cabalarımızla buraya kadar getirdik. Kız çocuklarından ciddi bir talep var.  Kulübümüzün daha fazla güçlenmesi için bizlere destek olacak birilerine ihtiyaç vardı. Bu sebepten dolayı Başkanımız Neşet Tarhan ile görüştük. Kendilerine teşekkür ediyorum destek olacağını dile getirdi” ifadelerine yer verdi.

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Kulübü Antrenörü Songül Ece Altınöz, “Kulüp olarak kadın oyuncularımız ve yönetimimiz ile birlikte Başkanımız Neşet Tarhan’ı ziyaret ettik. Kadınların her zaman yanında olan başkanımız sağ olsun kulübümüze gerekli desteğini sunacağını söyledi. Ayrıca MEGİKAD ve belediyemizin el birliği ile kadın kulübümüzün daha güçlü bir şekilde güzel yerlere geleceğimize inanıyoruz. Başkanımıza bizlere sunacağı desteklerden dolayı şimdiden teşekkürler ediyorum” şeklinde konuştu.

“DAHA GÜZEL YERLERE GELECEĞİZ”

Kadınların çok başarılı işler yapabileceğini söyleyen Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Kulübü kaptanı Aliye Aydın, “Kadınlar denilince herkesin aklında ‘kadınlar yapamaz’ oluşuyor.  Ama biz kulüp olarak kadınları çok başarılı bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Antrenörümüz sayesinde her şey çok güzel oluyor. Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ın kapısını çaldık. Bizleri çok sıcak karşıladı ve gerekli yardımları yapacağını söyledi. Başkanımız sayesinde daha güzel yerlere geleceğiz. Kadınların neler yapabileceğini çok daha güzel göstereceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. 

“DEPREMDEN DOLAYI LİGDEN DÜŞTÜK”

Deprem bölgesinden gelen kulüp oyuncusu Irmak Akbudak ise konuşmasında;“Hatay’ın defne ilçesinde deprem bölgesinden geliyorum. Hatay’da 1. Ligde mücadele ediyorduk. Fakat depremden dolayı takımsız kalınca ligden çekilmek zorunda kaldık. Şu an da 3. Lig Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımında mücadele ediyorum. MEGİKAD kadın derneğinin destekleriyle şu an buradayız. Antrenörümüz Songül Ece Altınöz elimizden tuttuğu ve her daim arkamızda durduğu için başarımızı giderek katlıyoruz. Başkanımızı ziyaret ettik ve bizlere destek olacağını dile getirdi. Bizim yanımızda olacağından eminim. Başkanımızın bize verdiği desteği boşa çıkarmayacağımıza tüm takım adına buradan söz veriyorum” dedi.

“PLAY-OFFLARI GARANTİLEDİK”

2. Ligde şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade eden Kumru Naz Yılmaz, “Hatay’dan deprem bölgesinden geldim. Yaklaşık bir sezona yakındır Mezitli’de top koşturuyorum. Çok başarılı bir şekilde gidiyoruz ve Play-Offları garantiledik. Başkanımızın desteğiyle umarım daha iyi yerlere geleceğiz. Şimdiden Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok iyi bir takımız ve başarılarımıza da devam edeceğiz. Mezitli Belediyesini ve kulübümüzün adını daha iyi yerlere taşıyacağız. 3. Ligde top koşturuyoruz. Hedefimiz Play-Offlardan şampiyon olup 2. Lige çıkmak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.