TOROSLAR’DA GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİREN ENGELSİZ YAŞAM PİKNİĞİ

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’da, özel gereksinimli bireyler ve aileleri Toroslar Belediyesinin Engelsiz Yaşam Pikniği’nde buluştu.

Güncel Yayın: 19 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 19.05.2023 16:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’da, özel gereksinimli bireyler ve aileleri Toroslar Belediyesinin Engelsiz Yaşam Pikniği’nde buluştu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da pikniğe katılarak, misafirlerini yalnız bırakmadı.

Piknik alanındaki masaları tek tek gezerek çocuklarla, gençlerle ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Yılmaz; “Bizler, sizleri çok seviyoruz. Her zaman yanınızdayız. Sizler mutlu olunca biz de çok mutlu oluyoruz” dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Korukent Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen piknikte katılımcılar, marşlar, müzik ve animatörler eşliğinde gün boyu bayram coşkusunu yaşadı.

Özel bireyler, hem arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi hem de güzel havanın tadını çıkardı.

Toroslar Belediyesi Engelsiz Akademi Merkezi ile Özel Sporcular Kursunun kursiyerleri, ilçedeki Rehabilitasyon Merkezleri ile İşitme Engelliler Okulu’nda okuyan özel gençler ve ailelerinin katıldığı piknikte, tüm katılımcılara Toroslar Belediyesince yemek ikramında da bulunuldu.

Toroslar Akademi Merkezi’ndeki LGS ve YKS Kurslarına katılan gençler ile ilçedeki Yaşlı Bakım Merkezlerinde kalan büyüklerin ve her mahalleden vatandaşların da eşlik ettiği piknik programında, özel bireylerin yüzlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi

BAŞKAN YILMAZ'DAN, ÖZEL GENÇLERE TÜRK BAYRAKLI PLAKET

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, piknik programının sonunda 1 günlük Temsili Askerlik Programını başarıyla tamamlayan özel gençlere de bir sürpriz yaptı.

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nda terhis belgelerini alan gençlerin her birine Türk Bayraklı plaket takdim etti. Özel gençler ve aileleri, Başkan Yılmaz’a bu anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür etti.

“HEP BİRLİKTE NİCE YÜZYILLARA”

Etkinliğe katılan tüm misafirlerinin ve Mersinli hemşehrilerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Yılmaz, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. Düşmanlar, vatanımızı işgal etmişken, sıkıntıdayken ve birileri de kurtuluşa inanmıyorken Mustafa Kemal Paşa Samsun’a çıktı.  Kuvayi Milliye Dernekleri’ni kurdu ve milli güçler bir araya geldi. Düşmanı kovduk ve Cumhuriyetimizi kurduk çok şükür. Bu yıl da Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Hep beraber daha nice yüzyıllara inşallah” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.