TARSUS’A 27 FUTBOL SAHASI BÜYÜKLÜĞÜNDE YEŞİL ALAN KAZANDIRILDI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Her gün 1 açılış” mottosuyla hizmetlerini Tarsus’a kazandırmaya devam ediyor.

Güncel Yayın: 11 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2023 20:31:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Her gün 1 açılış” mottosuyla hizmetlerini Tarsus’a kazandırmaya devam ediyor. Gaziler Mahallesi’ne kazandırılan Park ve Yeşil Alanın mahalle halkı ile birlikte açılışı gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Artık bizim bir mottomuz var “ Her gün 1 açılış”. Ne kazanılıyor, ne yapılıyorsa olduğu gibi halkın parasını halka yansıtmaya çalışıyoruz.” dedi.

Gelecek kuşaklara miras bırakarak yeşil alanları Tarsus’a kazandıran Tarsus Belediyesi, açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Hizmetlerini sürekli olarak iyileştirmek ve geliştirmek için çalışmalarına devam Başkan Bozdoğan,  açılışlarla kenti taçlandırıyor. Toplamda yapılan bu açılışlarla Tarsus’a 27 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alan kazandırıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan hizmet odaklı bir belediye olduklarını vurgulayarak “Gaziler Mahallemize kazandırdığımız park ve yeşil alanın hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir söz var. “Yaygın söz doğrudan iyidir” diye bir tabir gelişmiş bu ülkede. Göreve geldiğimizde 213 milyon TL’lik bir bütçeye sahip olan belediyeden şimdi 2 milyar 200 milyon TL’ye ulaşan bir Tarsus Belediyesi. Bu bütçeyi halkım için hizmet yaparak kullanıyorum.” dedi.

“NE KAZANILIYOR, NE YAPILIYORSA OLDUĞU GİBİ HALKIN PARASINI HALKA YANSITMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Tarsus Belediyesi’nin her güne bir açılış yaparak yenilikler getirdiğine değinerek sözlerine devam eden Başkan Bozdoğan “Artık bizim bir mottomuz var “ Her gün 1 açılış”. Bu belediye bunu yapar. Niye yapar, çalmayan çırpmayan bir belediye var artık. Birilerine peşkeş çekilmiyor. Ne kazanılıyor, ne yapılıyorsa olduğu gibi halkın parasını halka yansıtmaya çalışıyoruz. Düşünün bir belediye artık hastane yapıyor. Bir belediye, meydanı olmayan kente meydanı yapıyor. Bir tanede değil, 3 tane yapıyor. Neden çok rahat bir şekilde bunları konuşuyorum. Çünkü bu para sizin paranız. Rahatlıkla bu hizmetlerin hepsi açılış şeklinde ortaya konuyor. Hiç kimse ne Ankara, ne Mersin ne de Ankara Tarsus’ta ki hizmetlerin önünü kesemez. Benim ekibim, memurum, işçim sabahlara kadar çalışıyor.” diyerek hizmetlere devam edildiğini vurguladı.

“BENİM EN BÜYÜK İSTEĞİM BU KENTTE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BİR AN ÖNCE BİTİRMEK”

Tarsus’ta çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Bozdoğan, “Az sonrada kentte yapımı devam eden projeleri gezeceğim. Ve en kısa zamanda da buranın açılışları olacak. Özellikle muhtarımıza teşekkür ediyorum. Kendileri geldiler. Tarsus Belediyesi olarak mahalleme bunları yapın dediler. Keşke daha çok yerimiz olsa daha çok yerler yapsak. Benim en büyük isteğim bu kentte kentsel dönüşümü bir an önce bitirmek.” şeklinde konuştu.

Gaziler Mahalle Muhtarı Çiğdem Ekici ise mahallesine kazandırılan bu hizmet için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.