Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül

Tarsus Ticaret Borsası, 2023 yılında personel performans sistemine göre üyeler ve personeller arasında yapılan değerlendirme derecesine giren personellerine teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

Güncel Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 16:54:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tarsus Ticaret Borsası, 2023 yılında personel performans sistemine göre üyeler ve personeller arasında yapılan değerlendirme derecesine giren personellerine teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.
Tarsus Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Orhan Aydın’ın da misafir olduğu Borsa Meclis Toplantısı sonrasında Meclis Başkanı Murat Kaya ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başarılı personellere ödüllerini takdim ettiler.
Meclis Başkanı Murat Kaya,” Bu ödüller, personellerimizin gösterdiği muazzam çaba ve çalışkanlığının biz ve üyelerimiz tarafından takdir edildiğinin bir göstergesidir. İşinizi böylesine büyük bir başarı ile yürüttüğünüz için her birinize içtenlikle teşekkür ediyorum. Ayrıca Ticaret Bakanlığımız tarafından 187 URGE projesi içinden Borsamıza layık görülen ” Tarsus Tarım Sektörünün İhracat Yönetimi ve Kapasitesinin Geliştirilmesi Kümelenme” Faaliyeti ile iyi uygulama proje ödülü içinde tüm ekibimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Her yıl personel performans değerlendirmesi yaparak dereceye giren personeli ödüllendirdiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, " Hepimiz büyük bir ailenin fertleriyiz. Bugün de burada bazı aile fertlerimizi ödüllendireceğiz. Borsa'da çalışan bütün arkadaşlarımızın çalışmasından biz memnunuz. Herkes elinden geleni yapıyor. 2023 yılında performans gösterdiği için seçilerek gelenleri de tebrik ediyorum. Önemli olan uyumlu birlikteliğin devamını sağlayabilmek. Bizim personelimizden beklentimiz; üyelerimize hizmet için en güzel çalışmaları yapabilmeleridir. Genel Sekreterimiz tabiri caiz'se bir koro şefi gibi personeli yönetiyor. Çalışanların bir sıkıntısı olduğunda da çözümü konusunda her zaman gayretlerimiz olur ve devam edecektir.
 
Personellerimizin gayretlerini ve çalışma şevklerini arttıracağını düşündüğümüz ödüllerimizi 2023 yılında “Yılın Personeli” olarak Ezgi Fındık Güngör’e, “2023 Yılında Ayın Personeli” olarak Eren Dinç’e ve URGE Projeleri içinde İstihdam Alanında En İyi Proje Yürütücüsü ödülünü ise Pınar Alegöz’e takdim ederek bütün personellerimize başarılı çalışmaları içinde teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.