TARSUSLU YAZARLAR VE TARSUS KİTAPLARI CNR 8.MERSİN KİTAP FUARI'NDA KİTAPSEVERLERLE BULUŞACAK

Tarsus Belediyesi, Tarsus'un zengin kültürel mirasını ve yazar-eser dünyasındaki varlığını tanıtmak amacıyla, 14-22 Ekim 2023 tarihleri arasında CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan 8.Mersin Kitap Fuarı'nda Tarsuslu yazarları ve Tarsus'u

Güncel Yayın: 14 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 14.10.2023 10:17:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi, Tarsus'un zengin kültürel mirasını ve yazar-eser dünyasındaki varlığını tanıtmak amacıyla, 14-22 Ekim 2023 tarihleri arasında CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan 8.Mersin Kitap Fuarı'nda Tarsuslu yazarları ve Tarsus'u anlatan kitapları ziyaretçilerle buluşturacak.

Tarsus Belediyesi, bu etkinlikle Tarsus'un zenginliğini edebiyatseverlerle buluşturmayı ve Tarsuslu yazarların eserlerini tanıtmayı hedefliyor. Fuar boyunca, Tarsus'u konu alan kitaplar ziyaretçilerin ilgisini çekecek. Tarsus'un tanıtımını yapmak üzere hazırlanan stant, şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini sergileyecek. Ayrıca, Tarsuslu yazarlar, imza günleri düzenleyerek kitapseverlerle buluşacak.

YEREL YAZARLARLA EDEBİYAT DOLU BİR HAFTA

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bu önemli etkinliği tüm vatandaşlara duyurarak, fuarı ziyaret etmeye davet ediyor. Tarsus'un tarihi ve edebi değerlerini keşfetmek isteyenler için CNR 8.Mersin Kitap Fuarı, 14-22 Ekim tarihleri arasında kaçırılmaması gereken bir fırsat olacak. Fuar CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.