Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'e ziyarette bulundu.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz, Ayhan Bayram ve İlhan Titiz ile birlikte Tarsus Kaymakamlığına atanan Mehmet Ali Akyüz'ü ziyaret ederek yeni görevinde

Güncel Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 14:35:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz, Ayhan Bayram ve İlhan Titiz ile birlikte Tarsus Kaymakamlığına atanan Mehmet Ali Akyüz'ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Tarsus'un yeni Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Ticaret Borsası Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölge olarak daha önce Mut’ta çalıştığını bölgeye yabancı olmadığını ifade etti.
Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz,” Ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim. Daha önce güzel çalışmalara imza atılan Tarsus ‘ta inşallah bizde hep birlikte güzel işlere imza atarız. Dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, ziyarette Borsanın ekonomik olarak bölgeye katkısından devam eden projelerden , beklenen yatırımların getireceği katma değerden bahsederek, Tarsus’un gelecek vadeden önemli bir cazibe merkezi olduğuna değindi.
Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ise, Tarsus’un yakın bir gelecekte bölgenin parlayan yıldızı olacağını, Tarsus için ciddi manada ortak bir vizyon oluşturulmasının önemine değinerek Tarsus’un hak ettiği yere en hızlı bu şekilde ulaşacağını belitti.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.