MERSİN BÜYÜKŞEHİR, TARSUS’TA YKS’YE GİREN ÖĞRENCİLERE VE AİLELERİNE SU İKRAMINDA BULUNDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, öğrencilerin ve ailelerin sınav heyecanına bu sene de ortak oldu.

Güncel Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 15:25:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, öğrencilerin ve ailelerin sınav heyecanına bu sene de ortak oldu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Tarsus’ta okul önlerinde hazır bulunan ve stant kuran Büyükşehir ekipleri, iki gün boyunca sınava giren öğrencilere ve ailelerine su ikramında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi, Mersin genelinde ise toplam 37 okul önünde su dağıtımı yaptı. Ekipler, hem yaya hem de araçlarıyla gelen aileleri okul girişlerinde bekleyerek önce başarılar diledi, ardından su ikram etti.

Yıl boyunca 10 ilçede 11 Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezinde 4 bin 837 öğrenciyi üniversiteye hazırlayan öğretmenler de stantlarda yer alarak yarışın son turundaki öğrencilerin yanında oldu, moral verdiler.

Büyükşehir, Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde YKS’ye hazırlanan öğrenciler ile Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Kart desteğinden yararlanan ailelerin üniversite sınavına girecek çocukları olmak üzere toplamda 4 bin 165 öğrencinin de sınav ücretini ödeyerek destekte bulunmuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.