Tahliye Sonrası Bedrettin Gündeş'ten Açıklama

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı iken göz altına alınarak tutuklanan Bedrettin Gündeş ilk mahkemede tahliye edildi. Mersin'in sevilen yüzü Bedrettin Gündeş tahliye sonrası sosyal medya hesabından ilk açıklamayı yaptı.

Güncel Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 23:12:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı iken göz altına alınarak tutuklanan Bedrettin Gündeş ilk mahkemede tahliye edildi. Mersin'in sevilen yüzü Bedrettin Gündeş tahliye sonrası sosyal medya hesabından ilk açıklamayı yaptı. Gündeş açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.
Çok değerli dostlarım, arkadaşlarım, canlarım;
Hayatın akışı içinde; insan beklemediği olaylarla karşılaşabiliyor. İnsanın her gelişmeye, sonuca, başlangıca hazır olması lazım.
Dünyadaki bütün problemlerin kaynağı, insanların birbirlerini anlayamaması, hırs ve ihtirasın aklın önüne geçmesindendir.
Bir algı operasyonuyla bir müddet aranızdan ayrı kaldım. Bu süre içinde yaşamı ve gelişmeleri yeniden yorumladım.
Sevginin, erdemin, aklın ve sabrın atmosferi içinde konumlanınca insan; her türlü zorluğu ve engeli rahatlıkla aşabiliyor. Önemli olan insanın kendisiyle yüzleştiği zaman; kendini tanıması, inanması ve anlatabilmesidir. Tabi ki, anlamak isteyenlere…
Yalan, yanlış, iftira dolu bir ithamlar ve algı süreciyle karşılaştım. Ama bir saniye bile karamsarlığa, umutsuzluğa kapılmadım.
Demokrasiden, insan haklarından, bir arada birlikte yaşayarak bu ülkenin her toprağından yeşeren değerlerle hep birlikte mutlu olmaktan yana oldum. Hayatımın her evresinde bunu savundum ve sosyal yaşamıma uyarlamaya çalıştım.
Terör ve şiddeti bir insanlık suçu olarak görüp, bütün yaşamımı iyi genlerimin üzerinde şekillendirmeye çalıştım.
Bu süre içinde; bana, aileme, sevdiklerime karşı yakın ilgisini, dostluğunu esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.
Belki üniversitelerde “Tez” konusu olabilecek bu yargılama sürecinde; Çok değerli Avukatlarım Hamit Mert Avci ve Bilgin Yeşilboğaz’ın ve diğer Avukat dostlarımın yüksek ilgi ve performanslarından dolayı yürek sıcaklığında sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’ in bu süre içindeki ilgi ve yakınlığından dolayı da müteşekkirim.
Her şeye rağmen bu güzel ülkede; örselense de hukukun işlediğini, adaletten uzaklaşanların eninde sonunda mahcup olacaklarına da inanıyorum.
İyiler iyilikleriyle, kötüler hiç var olmamış gibi hiçlikleriyle anılacaklar…
Dost görünmek değil, dostça yaşamaktır asıl olan.
Selam ve saygılarımla.
Bedrettin Gündeş
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.