TARSUS’UN YENİ BAŞKANI ALİ BOLTAÇ MAZBATASINI ALDI

Tarsus’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Tarsus Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Boltaç, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı.

Güncel Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 18:46:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Tarsus’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Tarsus Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Boltaç, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı. Yeni görevine başlayan Boltaç, Tarsus halkına hitaben yaptığı konuşmada, herkesin belediye başkanı olacağını vurguladı. Ardından Belediye binasında düzenlenen devir teslim töreninde büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Boltaç” Can bu bedende durduğu müddetçe memleketim için çalışacağım. Sizlere efendi değil, sizlere hizmetkâr olacağım. Biz herkesin belediye başkanı olacağız, kimseyi ayırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz, kutuplaştırmayacağız. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Tarsus İlçe Seçim Kurulu Başkanı Neşe Arısoy ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Bülent Koca elinden mazbatasını alan Ali Boltaç, Tarsus Belediye Hizmet Binası'na geçerek devir teslim törenine katıldı. Başkan Ali Boltaç, önceki dönem Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’dan görevi devraldı. Yapılan devir teslim töreninde konuşan Boltaç, seçim sürecinde kendisine destek veren ve vermeyen herkesin belediye başkanı olacağını ifade ederek, Tarsus’un kalkınması için elinden geleni yapacağını söyledi. Başkan Boltaç, göreve başlamasıyla birlikte Tarsus’un gelişimi ve halkın refahı için çalışacaklarını belirterek, herkesin katılımını ve desteğini beklediğini ifade etti. Yeni dönemde Tarsus'un daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için çaba harcanacağı vurgulandı. Devir teslim töreninin ardından Başkan Ali Boltaç Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Atatürk Anıtına Çelenk sunma törenine katıldı.  Düzenlenen törenlere Başkan Ali Boltaç’ın eşi İpek Boltaç ve ailesi, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, CHP İlçe Başkanı Selahattin Şahin, meclis üyeleri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
BAŞKAN BOLTAÇ, “KİMSEYİ AYIRMAYACAĞIZ, KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”
Başkan Boltaç yaptığı konuşmada Tarsus halkına teşekkür ederek, “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle büyük coşkuyla karşılamanız bizi mutlu etti, onurlandırdı, gururlandırdı. Ama ben önce sizden kendinizi kocaman bir alkışlamanızı istiyorum. Tarsus bizim ailemiz. Bu memlekette her mozaikten insan var, her kesimden insan var. Biz herkesin belediye başkanı olacağız, kimseyi ayırmayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimseyi kutuplaştırmayacağız. Hizmetlerimizde belediye personelimiz herkese güler yüzlü olacak. Onların hizmetkârı olduğunu bu memleketin vergilerinden maaşlarını hak ettiğini Tarsus halkına hizmetiyle gösterecek, siyasetiyle değil, alın terini dökecek.” dedi.
“BU MEMLEKETE HUZURU GETİRECEĞİZ, KARDEŞLİĞİ GETİRECEĞİZ, BARIŞI GETİRECEĞİZ”
Tarsus Belediyesi’nin herkesin belediyesi olacağını vurgulayan Başkan Ali Boltaç, “Biz, yaklaşık iki buçuk ay boyunca sahalarda çalıştık. Bu süre zarfında bizlere emek vermiş, vermemiş, destek vermiş, vermemiş hiç önemli değil. Artık seçim bitti, mazbatamızı aldık. Hiç merak etmesinler, bana oy verenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı olacağız. Bu memlekete huzuru getireceğiz, kardeşliği getireceğiz, barışı getireceğiz. Şunu herkes iyi bilsin. Tarsus Belediyesi bir çocuğun doğumundan, bir yaş almışımızın vefatına kadar herkesin belediyesidir. Herkes bu belediyeden faydalanacaktır.  Çok sağ olun, iyi ki varsınız, iyi ki bu memleketin evladıyım. Sizlerle birlikte bu süreçte güzel bir dönem geçireceğimizi umut ediyorum. Tarsus merak etmesin güvenli ellerde elimizden geleni değil gereğini yapacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi'yle uyumla, huzurla ve dolayısıyla yolu memnuniyete çıkan bir anlayışla bu belediyeyi yöneteceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.