“YENİŞEHİR’E ŞEFFAF, KATILIMCI VE DÜRÜST BELEDİYECİLİĞİ YAKIŞTIRIYORUZ”

Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelerek onların sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker’in Yenişehir Belediyesi’nin borç batağında olduğunu söylemesinin ardından Mersin’de yeni bir tartışma konu

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 20:06:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelerek onların sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker’in Yenişehir Belediyesi’nin borç batağında olduğunu söylemesinin ardından Mersin’de yeni bir tartışma konusu başladı.

Basın mensuplarımızın soruları üzerine cevapladığımız birtakım konuların, mevcut Belediye Başkanı tarafından bir karışıklık ve panik havası oluşturmak adına kullanılması bizleri ziyadesiyle üzmüştür.
 
Kendi açıkladığı rakamsal verilerle yalnızca banka hesaplarını gösteren, işletme ve belediye şirketlerini yok sayan mevcut başkandan; belediye şirketlerinin ve ortaklıklarının borçlarını da tüm şeffaflığıyla kamuoyuyla paylaşmasını rica  ediyoruz.
 
Siyasi tecrübemiz ve gerçek belediyecilik anlayışımızla mevcut Başkan’a bir tavsiyede bulunacağız. Kendisinin doğru bilgiye dayanmayan ve yanıltıcı algılar oluşturacak açıklamalara karşı dikkatli olması gerekmektedir.  
 
İftiranın siyasette gündemimizde olmadığı gibi; Yenişehir’e de şeffaf, katılımcı ve dürüst belediyeciliği yakıştırdığımızı bilmesini isteriz.
 
Kıymetli hemşehrilerimizden; her türlü bilgiyi doğru kaynaklardan almasını ve spekülasyonlara karşı dikkatli olmasını önemle rica ediyorum.
 
Saygılarımla.
 
Kenan PEKER
 
Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir
Belediye Başkan Adayı
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.