AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, TERÖR SALDIRISINI KINADI

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Ankara’da, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yönelik terör saldırısını kınadı;

Güncel Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 16:59:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Ankara’da, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yönelik terör saldırısını kınadı; “Devlet ve millet olarak uzun yıllardır verdiğimiz mücadele sayesinde tesis edilen huzur ve güven ortamının bozulmasına yönelik hiçbir girişim başarılı olamayacaktır” dedi.

Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk birleşiminde konuşan Başkan Gültak; hafta sonunda gerçekleşen terör saldırısına kahramanca karşılık verirken yaralanan güvenlik güçlerine şifalar diledi. “Bu ve benzeri hain eylem ve saldırılar terör örgütünün son çırpınışlarıdır” diyen Başkan Gültak, “Hiçbir terör örgütü, ülkemizin kutlu yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Milletimizin geleceğine, huzuruna ve güvenliğine kast eden alçaklar emellerine ulaşamamıştır, bundan sonra da ulaşamayacaklardır. Çünkü Milletimiz teröre asla teslim olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır” şeklinde konuştu.

“Türkiye; hiçbir terör örgütüne asla teslim olmadı, asla da olmayacak!”

Sözlerini; “Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünü, arkasındaki karanlık güçleri bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” şeklinde sürdüren Başkan Gültak; “Devlet ve millet olarak uzun yıllardır verdiğimiz mücadeleler neticesinde tesis edilen huzur, barış ve güven ortamının bozulmasına yönelik hiçbir girişim başarılı olamayacaktır. Türkiye; adı ne olursa olsun teröre ve teröriste hiçbir zaman teslim olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Milletimiz ve devletimiz, hain ve karanlık odaklara fırsat vermeyecek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde mücadelesini sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.