Mezitlililer Atatürk’ün kızlarını dev ekranda izledi

Mezitli Belediyesi, Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası final maçı için dev ekran kurdu.

Güncel Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 11:20:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mezitli Belediyesi, Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası final maçı için dev ekran kurdu. Mezitlililer, karşılaşmayı Menderes Mahallesi’ndeki Demokrasi Meydanı’nda kurulan dev ekranda izledi. Bazı vatandaşlar, Türkiye formasıyla katıldığı alanda ‘Filenin Sultanları’nın aldığı her sayı için alkış ve tezahüratlar eşliğinde destek verdi. Atatürk’ün kızlarının şampiyonluğunu büyük bir sevinçle kutlayan Mezitlililer, hep bir ağızdan ‘İzmir Marşı’nı okudu.

KADINLARIMIZ İSTERSE HER ŞEYİ BAŞARIR

A Milli Kadın Voleybol Takımısayesinden Türkiye’nin tarihi bir zafere imza attıklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Atatürk’ün kızları CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı yenerek altın madalyanın sahibi oldu. 2019 yılında yaşadığımız hüsran bu yıl şampiyonlukla taçlandı. Kadınlarımız isterse her şeyi başarır. Bizler de filenin sultanlarının bu şampiyonluğunu dev ekrana taşıdık. İlçedeki vatandaşlarımızın yoğun katılımını görmek bizleri fazlasıyla memnun etti. Milli takımımızın şampiyon kadınları başarısını olimpiyat elemelerinde de göstereceklerinden hiç kuşkum yok. A Milli Kadın Voleybol Takımımıza başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.