Depremzede kadınlardan Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür ziyareti

Mersin Yenişehir Belediyesinin geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte stant açarak el emeği ürünlerini bir hafta boyunca satışa sunan Hataylı depremzede kadınlar, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür et

Güncel Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 11:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediyesinin geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte stant açarak el emeği ürünlerini bir hafta boyunca satışa sunan Hataylı depremzede kadınlar, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mersin Yenişehir Belediyesi, deprem felaketinden sonra Mersin’e gelen depremzede yurttaşlara desteğini sürdürüyor. Geçici barınma merkezlerinde depremzedelere ev sahipliği yapan Yenişehir Belediyesi, geçtiğimiz ay depremzede kadınlar için dayanışma etkinliği düzenlemişti. Düzenlenen etkinlikte Hataylı yurttaşlar, Hatay’ın yöresel lezzetleri, hediyelik eşyalar, el emeği takı ve tasarım ürünlerini kurulan stantlarda satışa sunmuştu. Hataylı depremzede kadınlar Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan Başkan Özyiğit, “Mersinli hemşehrilerime dayanışma etkinliğimize gösterdikleri yoğun ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte yaraları sarmak için ilk günden bu yana büyük bir mücadele içerisindeyiz. Kalbimiz ve tüm desteğimizle depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.