GÖÇMEN KAÇAKÇILARINA MERSİN POLİSİNDEN BÜYÜK OPERASYON

Mersin Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzce Göçmen Kaçakçılığı ve düzensiz göçle mücadeleye yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı’nca koordineli

Güncel Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 17:13:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzce Göçmen Kaçakçılığı ve düzensiz göçle mücadeleye yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı’nca koordineli şekilde yapılan çalışmalarda; Suriye- Türkiye-Bulgaristan rotası üzerinden göçmen kaçakçılığı faaliyetlerinin tespiti üzerine Mersin Tarsus ilçesinde 2, Niğde 1, Adana 1, Urfa 1 olmak üzere toplam 5 şüpheli şahsın yakalaması yapılmış yakalamalar sonucunda toplam 88 mağdur şahıs yakalanmıştır.

Soruşturmayı derinleştiren ve titizlikle yürüten ekiplerimiz Göçmen Kaçakçılığı suçunu işlediği tespit edilen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik şüphelilerin belirlenen adreslerine DRONE ve Özel Harekat Polislerinin de destek verdiği İlimizde 5, Şanlıurfa’da 2, Kayseri’de 1, İstanbul’da 2, Sakarya’da 5, olmak üzere, toplam 5 ilde 15 şüpheli (A.A.H.), (S.M.), (N.A.C.), (S.A.C.), (V.A.C.), (M.A.), (E.M.), (A.C.), (M.E.M.), (M.R.), (S.Ş.), (M.L.T.), (N.A.), (İ.E.Ş.), yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda Türkiye genelinde 5 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Diğer şüpheli şahıslara yönelik yakalama çalışmaları devam ediyor.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.