Tarsus TSO kadın girişimcilerle buluştu

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Bucuge, Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut ve TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ayla Harp Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi

Güncel Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 18:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Bucuge, Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut ve TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ayla Harp Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fuat Togo ve Ferit Çetiner ile Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Yıldız ve Nihat Kürklü’nün de katıldığı ziyarette bölge ekonomisindeki gelişmeler, proje ve işbirliği konuları değerlendirildi.
 
Daha sonra TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ayla Harp’ın öncülüğünde İcra Komitesi Toplantısı düzenlendi. Toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Koçak, kurulun çalışmalarını yakından izlediklerini ve takdir ettiklerini ifade ederek, işbirliğine her zaman açık olduklarını söyledi. MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Bucuge de kadim kent Tarsus’ta ve kadim Oda’da bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ayla Harp ise ‘evimizdeyiz’ diyerek hayata geçirdikleri, devam eden ve önümüzdeki dönem projeleri hakkında bilgi verdi.
 
Akabinde Kadın Girişimciler Kurulu Tarsus Temsilcileri Fatma Temel ile Betül Zaman TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun işleyişi, girişimcilik konuları, faaliyetleri ve projeler konulu sunum gerçekleştirdi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.