Toprak Çalışkan, CHP Yenişehir ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı binası önünde coşkulu bir kalabalığa seslenen Toprak Çalışkan, ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 12:28:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 
CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı binası önünde coşkulu bir kalabalığa seslenen Toprak Çalışkan, ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.
Toprak Çalışkan burada yaptığı konuşmada partilerinin  kurultay sürecine girdiğini ifade ederek, “Parti içi seçimler başladı.Bu seçimler, partimizin tüm kademelerine hayırlı olsun! Yenilenmenin öncüsü olsun.
Bu süreç neticesinde Partimiz hem kurucu değerlerine hem de sosyal demokrasinin evrensel değerlerine bağlı kalarak yenilenecek ve ardından iktidar olacak.”dedi.
“Yenişehir İlçe Başkanlığı görevine talibim”
Bugüne kadar partiye gönül vermiş, beraber yol yürüyen katkı ve destek sağlayan tüm partililere teşekkür eden Çalışkan, “Şu an hayatımın en gurur verici anlarından birini yaşıyorum.Ben hepinizin tanıdığı hayatta en büyük övünç kaynağı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olmak olan bir kardeşinizim… Bugün de karşınıza Yenişehir İlçe Başkanlığı görevine talip olarak çıkıyorum. Edindiğim tüm bilgi ve tecrübelerimi, aldığım eğitim ve birikimimi gençliğimden aldığım enerjiyi harmanlayarak; partimize ilçe başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. “dedi
 
“Ben” değil, “biz” olabilmek, Ortak akılla partimizi yönetmek ilkelerim olacaktır”
 
Tezahürat ve alkışlarlarla konuşmasını sürdüren Çalışkan , “Ben” değil, “biz” olabilmek, Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi arttırmak, 
Ortak akılla partimizi yönetmek,Ve elbette ki her gün bir öncekine göre daha çok çalışmak en temel ilkelerim olacaktır. Ben Cumhuriyet Halk Partisinin bir evladı olarak her koşulda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı boyunca ortaya koyduğu ilkeleri düstur edinerek solun ve sosyal demokrasinin evren ilkelerini takip ettim ve dün olduğu gibi yarın da takip etmeye devam edeceğim.” dedi
 
“Destek verin, hep birlikte başaralım!”
 
Çalışkan, “Biliyorum, hepimiz biraz üzgünüz! Ama bu toprakların en büyük değerlerinden Yaşar Kemal’in dediği gibi “İnsanoğlu, umutsuzluktan umut yaratandır” Bizim yolumuzu aydınlatan umudumuz var, Yeni hikayeler yazmak için gençliğimiz var, Enerjimiz var! Sizleri, umut dolu yarınlara benimle omuz omuza yürümeye; yürek yüreğe mücadeleye davet ediyorum.
Destek verin, hep birlikte başaralım!
Bu Büyük ailenin ferdi olarak, mücadelemizi sizlerle birlikte en ön safta yürütmek için desteğinizi bekliyorum. Yaşasın sol yaşasın sosyal demokrasi…Yaşasın partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi!” diyerek konuşmasını alkışlar eşliğinde sonlandırdı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.