GÜLTAK; “HİZMET VE PROJELERİMİZİ YENİ DÖNEMDE ARTTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ”

Akdeniz’de, huzurun, barışın ve kardeşliğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Gültak, “Halkımızın teveccühü ile 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden seçildiğimiz takdirde, farklı mahallelerimizde en az bin yeni konut daha sözünü yapma sözünü

Güncel Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 19:03:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Akdeniz’de, huzurun, barışın ve kardeşliğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Gültak, “Halkımızın teveccühü ile 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden seçildiğimiz takdirde, farklı mahallelerimizde en az bin yeni konut daha sözünü yapma sözünü veriyoruz. Kentsel dönüşüm projelerine hızla devam edeceğiz. Kadınlara ve gençlere yönelik projelerimizi de arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

Esnaf ve mahalle gezilerine hız veren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bu kez Mesudiye Mahallesi’nde kurulan semt pazarını gezdi, pazarcı esnafı ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, kadın erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın sıcak ilgisi, desteği ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Gültak, yeşillik ve baharat satarak ailesinin geçimine katkıda bulunan kadınlarla ilgilenip alışveriş yaptı. Vatandaşlara pazar çantası hediye eden Başkan Gültak, gençlerle de sohbet ederek bir talepleri olup olmadığını sordu.

“Gençlerimizin eğitimine verdiğimiz desteğin meyvelerini topluyoruz”

Akdeniz’de gençler ve çocuklar için hayata kattıkları ve ücretsiz üniversite hazırlık eğitimi verilen Etüt Merkezi, Akdeniz’in Parlayan Yıldızları ile mesleki kurs ve eğitimleri hatırlatan Başkan Gültak; “Biz göreve geldiğimizde Akdeniz’de, zeki ve üstün yetenekli olduğu için Bilim ve Sanat Merkezi’ne kayıtlı sadece 2 öğrencimiz vardı. Bizim saha araştırmalarımız sonucu bu sayı bugün 54’e yükseldi. Etüt Merkezimiz yoktu, çocuklarımız diğer ilçelerden gençlerle sınavlarda yarışamıyordu. Şu an ise gençlerimiz Türkiye’nin en havalı etüt merkezinde, uzman öğretmenler gözetiminde sınavlara hazırlanıyor. Biz de bunun meyvelerini toplamaya başladık. Üniversite ve lise giriş sınavlarında Türkiye ve Mersin sıralamasında dereceye giren öğrencilerimiz var. Akdeniz, artık üreten, mutluluğun, barışın şehri oldu. Okumak isteyen hiçbir engelle karşılaşmadan okuyabiliyor; spor yapmak isteyen gençlerimiz ve sporseverler için 400 milyon TL tutarında spor yatırımları gerçekleştirdik. Kadınlara yönelik mesleki ve eğitim projelerimiz var” dedi.

“Huzurun, barışın ve kardeşliğin teminatıyız”

Akdeniz’de, huzurun, barışın ve kardeşliğin teminatı olduğunun da altını çizen Başkan Gültak, şöyle konuştu; "İlk kez bizim dönemimizde başlamasını sağladığımız kentsel dönüşüm projeleri

sayesinde şu ana kadar bin konutu bitirdik. Yeniden seçildiğimiz takdirde farklı mahallelerde en az yine bin konut daha sözünü yapma sözünü veriyoruz. Kentsel dönüşüm projelerine hızla devam edeceğiz. Kadınlara ve gençlere yönelik projelerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Kentimizin en büyük sorunu imardı.

Şimdi ihalelere çıktık, yavaş yavaş şehrimizin imar sorununu da çözeceğiz. Hal’den Nacarlı’ya kadar binlerce hektar arazi imara açılacak. Sonuçta yeni lojistik sahaları ve sanayi ve depolama alanları açılacak. Bu sayede şehrimizde istihdam imkânı artacak, binlerce insanımız, özellikle de gençlerimiz kolayca iş bulabilecek. Her şeyden önce de barışın, kardeşliğin ve huzurun teminatı olmaya devam edeceğiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.