Şehit Sedat Gezer adı parkta yaşatılacak

Mezitli Belediyesi, Mezitli Polisevine düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in adını parkta yaşattı.

Güncel Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 16:52:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mezitli Belediyesi, Mezitli Polisevine düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in adını parkta yaşattı. Belediye meclisinin aldığı oy birliğiyle; Akdeniz Mahallesi’ndeki evinin karşısında bulunan parka ‘Şehit Sedat Gezer Parkı’ adı verildi. Parkın açılışına; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şehit Sedat Gezer'in eşi Yeliz Gezer ve çocukları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda jandarma ile emniyet teşkilatından davetli katıldı. Daha önce şehit Sedat Gezer ile tanıştığını ve çok kibar birisi olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı açılış konuşmasında;“Belediye meclisimiz oy birliğiyleŞehit PolisimizSedat Gezer’in evinin karşısındaki parka kahraman polisimizin adını vermişti. Sedat Gezer’in şehit edilişinin hemen ardından yine ikamet ettiği Akdeniz Mahallesi’ne kendi adına bir spor kompleksi yaptık. Şehidimizin birçok yerde adının yaşamasını istiyorum. Şehidimiz ile tanışma imkanı bulmuştum. Çok kibar ve beyefendi bir arkadaşımızdı. Bu parka gelen çocuklarımız Sedat amcalarının adını göreceklerdir, şehidimizi tanıyacaklar. Tekrardan şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin ailesini yalnız bırakmayarak açılışımıza gelen tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.