Tarsus TSO’dan Jandarma Komutanına ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Kürklü, Eren Oğuz, Metin Atik ve Genel Sekreter Ali Ukav ile birlikte Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güle

Güncel Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 14:56:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Kürklü, Eren Oğuz, Metin Atik ve Genel Sekreter Ali Ukav ile birlikte Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler’i ziyaret ederek Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Tarsus TSO Heyeti, Jandarma Teşkilatı'nın Türkiye'nin güvenliği ve halkın huzuru için önemli bir rol oynadığına vurgu yaparak, 184 yıllık başarılı geçmişini kutladı.

Binbaşı Güler de Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve Yönetim Kuruluna anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.