BAŞKAN GÜLTAK: “KARADUVAR’I SADECE TÜRKİYE’YE DEĞİL AVRUPA’YA BİLE TANITTIK”

Akdeniz Belediye Başkan M. Mustafa Gültak, Karaduvar Balık Festivali’nin kendi dönemlerinde başladığını belirterek; “Geçen yıl yaptığımız festivalimizi, 1 günde 100 bin vatandaşımız ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 16:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkan M. Mustafa Gültak, Karaduvar Balık Festivali’nin kendi dönemlerinde başladığını belirterek; “Geçen yıl yaptığımız festivalimizi, 1 günde 100 bin vatandaşımız ziyaret etti. Bu festivalle sadece tüm Türkiye değil artık Avrupa’nın bazı yerleri bile Karaduvar Mahallemizi tanır oldu” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam eden Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte, Karaduvar Mahallesi’ni ziyaret ederek Ataş Yolu üzerindeki esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek, yaptıkları hizmet ve projeleri anlatan Başkan Gültak, küçük çocuklarla da yakından ilgilendi. Ziyarette vatandaşlara ve esnafa Türk bayrağı hediye eden Başkan Gültak, 31 Mart’ta destek istedi.

“Artık Karaduvar’ı Avrupa’daki bazı yerler bile tanır oldu”

Karaduvar’da yeni yapılan futbol sahasındaki kadınlarla buluşmasında konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sahilleri çok güzel olmasına rağmen Akdeniz’de kadınların, ailelerin daha önce gideceği güvenli alanların olmadığını söyledi. Göreve gelir gelmez bu işleri hallettiklerini kaydeden Başkan Gültak; “Batı tarafının sahilini düzenledik. Daha sonra doğu tarafına sadece Karaduvarlıların değil Çay, Çilek, Şevket Sümer, Güneş gibi mahallerin kullanabileceği 23 dönümlük bir parkı kazandırdık. Balık Festivalini başlattık. Bu festivalle tüm Türkiye değil artık Avrupa’daki bazı yerler bile Karaduvar’ı tanır oldu. Bunlar tesadüfi işler değil. 2023 yılı sonlarında yaptığımız festivali gördünüz. Öyle bir kalabalıktı ki zannederseniz tüm Mersin gelmişti. 100 bin insan 1 günde festivali ziyaret etti. Karaduvarlı kadınlar da ürünlerini sattılar” diye konuştu.

“Güven, huzur ve mutluluğun devamı için destek istiyorum”

Başkan Gültak, Karaduvar’a daha pek çok hizmet sunduklarını kaydederek “Şu an içinde olduğumuz futbol sahası çamur içindeydi. Fakat yenileme çalışmamız sayesinde şimdi şehrimizin en güzel futbol sahalarından biri haline geldi. Akdeniz artık güneşli Mersin gibi oldu. Öncesinde üzerinde karabulutlar geziyordu. Annelere sesleniyorum! Bu huzur, güven, mutluluğun devam etmesi için bize 31 Mart’ta destek olun. Bizimle birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Serdar Soydan’a da destek olun ki işbirliği içinde bu hizmetlerin daha fazlasını sizlere getirebilelim” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.