Kocamaz: “Şimdi verdiğiniz vaatleri yerine getirme zamanı”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin’de ziyaret ve çalışmalarına devam ediyor. Toroslar ziyaretinde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen Kocamaz, şikayetlerin ortak noktasının enflasyon ve hayat pahalılığı olduğuna işaret ett

Güncel Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 18:02:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin’de ziyaret ve çalışmalarına devam ediyor. Toroslar ziyaretinde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen Kocamaz, şikayetlerin ortak noktasının enflasyon ve hayat pahalılığı olduğuna işaret etti.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM tatile girmesiyle birlikte geldiği Mersin’de ziyaret ve çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kocamaz Toroslar İlçesi kırsalındaki bazı yayla yahallelerini ziyaret etti.

Kocamaz, çalışmaları kapsamında İYİ Parti Toroslar İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. İlçe binasında  İlçe ülke gündemi ve yaklaşan yerel yönetimler seçimi ile ilgili istişarede bulunan Kocamaz, daha sonra Toroslar İlçe Başkanı İsmail Yetkin, Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileri ile  Kepirli, Soğucak, Bekiralanı, Yeniköy ve Aladağ Yayla Mahallelerini ziyaret etti.

Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Kocamaz, TBMM’de yaptığı çalışmaları ve Mersin için verdiği mücadeleyi anlattı.

Ziyareti sırasında vatandaşlar Kocamaz’a, seçimler sonrasında gittikçe ağırlaşan yaşam şartlarından ve pahalılıktan dert yandı. 

Gittiği her yerde büyük ilgi gören Kocamaz, yaptığı incelemelerde vatandaşın ve esnafın büyük sorunlarla boğuştuğunu gördüğünü söyledi. Kocamaz, insanların enflasyon ve hayat pahalılığından dolayı perişan vaziyette olduğunu vurguladı.

Milletvekili Kocamaz, Nereye giderse gitsinler Halkın tek gündeminin geçim derdi olduğunu ve  özellikle emekli ve asgari ücretle çalışanların çok zor şartlarda yaşam sürdüğünü de sözlerine ekledi.

İktidar Partisi mensuplarına seslenen Kocamaz, geçen seçimde iktidarın elindeki gücü kendisi için sonuna kadar sonuna kadar kullandığını vurguladı. Kocamaz, eşit ve adil olmayan şartlar altında yapılan seçimde, iktidarın seçimi kazanmak için devletin bütün imkânlarını ve medyadaki gücünü kullandığını ifade etti.

“Devletin hazinesinin tamamen boşalttığınız halde, olmayan kaynaklarla, akıl almaz vaatler verdiniz” diyen  Kocamaz, Millet İttifakını iftira atarak, teröristlerle işbirliği yapmakla suçlayarak seçimi kazandıklarını söyledi.

Kocamaz, verilen vaatlerin şimdi yerine getirilme zamanı olduğunu, ücretli çalışanların ve özellikle de vergisini ödeyip ülkenin kalkınmasına katkı sağlamış emeklilerin daha da fazla mağdur edilmemesini belirtti.

Kocamaz,  şikayetler karşısında, “Biz bir muhalefet milletvekili olarak bunları dillendirmek, ilgililere ve yetkililere duyurmak zorundayız. Bizler, bize düşen görevi yapacak, vatandaşlarımızın şikâyetlerini dinleyecek, problemlerinin çözümü konusunda sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ” dedi.

Vatandaş ve esnaflarda, her zaman yanlarında olduğu ve sorunlarıyla ilgilendiği için İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.