Başkan Özyiğit, Pirireis, Çiftlikköy ve Akkent’te vatandaşlarla buluştu

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Pirireis, Çiftlikköy ve Akkent mahallelerinde esnafları gezdi,

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 17:34:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Pirireis, Çiftlikköy ve Akkent mahallelerinde esnafları gezdi, vatandaşlarla bir araya geldi. Halka buluşmalarına devam eden Başkan Abdullah Özyiğit, ziyaretlerinde hem 5 yılda hayata geçirdikleri projeleri hem de yeni dönem projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veriyor.

İlk olarak Pirireis Mahallesi’nde bulunan Silifke Caddesi’ni gezen Başkan Abdullah Özyiğit, esnaflarla tek sohbet etti, talep ve önerilerini aldı. Başkan Özyiğit, daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiftlikköy Mahallesi’nde yapılan kapalı semt pazarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan ve CHP il ve ilçe yöneticileri ile birlikte gezdi.

Başkan Abdullah Özyiğit ve Başkan Vahap Seçer, ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ardından Akkent Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede mahalle sakinleriyle buluştu. Yenişehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşan Başkan Özyiğit, vatandaşların sorunlarını yanıtladı ve önerilerini de aldı. Başkan Özyiğit, “Bizim işimiz üretmek, 6 temel ilkemiz kapsamında yaşamın her alanında ürettik. Türkiye’de ilklere imza attık. Doğamıza sahip çıktık, daha yaşanabilir bir kent için gece gündüz çalıştık. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları daha da ileriye taşıyacak, Yenişehir'imizi daha da güzelleştirecek ve geliştireceğiz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.